Dit zijn de 7 leukste paspoorthoesjes voor om je paspoort | Tas2Go.nl

Alle merken

Onafhankelijke vergelijking

Altijd de beste deal

De laatste trends

Passie voor tassen

Paspoorthoesjes kopen

De lente staat weer voor de deur en voor sommigen staat er een welverdiende vakantie op de planning. Een paar dagen naar een bruisende Europese stad of lekker een weekje naar de zon? Grote kans dat je je paspoort met je meeneemt op reis. Eigenlijk zijn paspoorten best saai. Iedereen krijgt hetzelfde formaat roodbruine boekje bij het gemeenteloket in zijn hand geduwd. Om je paspoort op te vrolijken en daarnaast te beschermen tegen beschadigingen en viezigheid is er de perfecte oplossing: paspoorthoesjes!

Paspoorthoesjes worden steeds populairder en zijn in steeds meer toffe printjes en kleuren verkrijgbaar. Met een paspoorthoes geef je je paspoort een unieke en herkenbare uitstraling en is dus een must-have voor aankomend jaar!

Tas2Go.nl heeft het internet voor je afgespeurd en de zeven leukste paspoorthoesjes van 2017 voor je op een rijtje gezet:

Leuke paspoorthoesjes

1. Mighty Airmail paspoorthoesje

Deze hippe paspoorthoes geeft je paspoort een echte retro uitstraling. De hoes is helemaal in de stijl van een oude postkaart en is dus echt iets voor de regelmatige reiziger. 

 

De paspoorthoes is daarnaast gemaakt van het bijna onverwoestbare Tyvek. Dit materiaal is zo licht als een veertje, waterproof en zeer sterk. Probeer het meer eens te scheuren!

2. Paspoorthoesje met wereldkaart 

Wat is er nou leuker dan een kaart van de wereld op je paspoorthoes? Deze hoes is gemaakt van stevig kunstleer en is daarnaast waterproof. Het rubberen touwtje aan de zijkant van het hoesje zorgt voor extra veiligheid. Handig!

 

Tip: hou voortaan op je paspoort bij welke landen je allemaal hebt bezocht!

3. Leren paspoorthoesje

Dit paspoorthoesje is gemaakt van echt leer en daarom erg stevig. Het hoesje is gemaakt door ontwerpster Sas de Vries en is exclusief verkrijgbaar op ikwilmeerreizen.nl

 

Het paspoorthoesje heeft ruimte voor je bankpasjes, geld, tickets en natuurlijk je paspoort. Ook biedt deze paspoorthoes bescherming tegen digitale fraude van je creditcard of pinpas. Als final-touch is er een wereldkaart in het leer gedrukt. 

 

Deze leren paspoorthoesjes zijn erg populair en maar beperkt verkrijgbaar, dus wees er snel bij!

4. Paspoorthoesje met wereldwonderen

Dit paspoorthoesje is ook erg stijlvol. Het hoesje is namelijk versierd met verschillende wonderen van de wereld.

 

Het Coloseum, de Tower Bridge en de Toren van Pisa zijn bekende gebouwen die je op deze vrolijke hoes terugvindt. Daarnaast is deze paspoorthoes gemaakt van leer en is er ruimte voor pasjes. Een echte aanrader!

5. Paspoorthoesje met Flamengo

Misschien wel het leukste paspoorthoesje uit deze lijst. De roze flamengo brengt je direct in vakantiestemming! het hoesje is gemaakt van stevig runderleer, waardoor je extra lang plezier zal hebben van het hoesje. 

 

Ook is er ruimte voor verschillende pasjes, waardoor je al je belangrijke spullen veilig bij elkaar hebt. Natuurlijk is dit hoesje ook een echte eye-catcher als je bij de douane staat!

6. Stoer paspoorthoesje

Ook aan de stoere vakantiegangers onder ons is gedacht! Herschel heeft een stevig paspoorthoesje met een basic uitstraling ontworpen voor mee op reis. 

 

De binnenkant van het paspoorthoesje is rood, de buitenkant is verkrijgbaar in verschillende kleurtjes. Ook is er ruimte voor drie pasjes en heb je levenslange garantie op deze hoes!

7. Kleurrijk paspoorthoesje

Het zevende en laatste paspoorthoesje uit deze lijst komt van het merk Mywalit. Dit jonge en vernieuwende bedrijf staat bekend om zijn kleurrijke producten van uitstekende kwaliteit. En niks is minder waar!

 

De paspoorthoesjes springen eruit en zijn daarnaast erg praktisch. Met ruimte voor je paspoort, vliegtickets, pasjes en geld is dit een ideale paspoorthoes voor mee op reis. Bovendien is deze hoes verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleurtjes en biedt je optimale bescherming voor je paspoort!

Meer inspiratie nodig?

Zit er geen paspoorthoesje voor je bij? Geen nood! Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke paspoorthoesjes te krijgen. Met een beetje goed speurwerk zijn er een hele hoop toffe paspoorthoesjes te koop.

 

Ook is het leuk om eens te kijken op Pinterest. Hier vind je veel leuke tips en ontwerpen van internationale kunstnaars en designers. Een echte aanrader! Meer inspiratie voor paspoorthoesjes vind je hier.

Tas2go
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld