Design tassen van parachutestof | Tas2Go.nl

Alle merken

Onafhankelijke vergelijking

Altijd de beste deal

De laatste trends

Passie voor tassen

Aanrader! De trendy designtassen van parachutestof @ Susan Bijl Tassen

Houd je van mode en design en ben je op zoek naar een unieke, stijlvolle tas die (bijna) niemand heeft en wil je hierbij ook nog rekening houden met je budget? Onmogelijk zou je denken. Maar niets is minder waar, het kan! Kies voor een tas van Susan Bijl!

Susan Bijl is een Rotterdamse ontwerpster met een passie voor tassen. Door zich te laten inspireren door de old-school plastic tas ontstond er een tassenlijn waar veel mensen heel blij van worden.

 

De tassen van Susan Bijl – backpacks, shoppers en portemonnees – worden gemaakt van een sterk nylon wat ook gebruikt wordt bij het maken van parachutes en vliegers. Dit zorgt ervoor dat de tassen extreem sterk zijn en daarnaast ook nog eens vederlicht, waterdicht. 

 

De tassen zijn ook nog eens ideaal voor mee op reis of onderweg. Zelfs de backpack vouw je makkelijk en snel op tot een klein pakketje wat in een andere tas of in je jas past. Handig!

Het design van de tassen is zeer modern en komt tot stand met behulp van persoonlijke input van fans. Je hebt de keuze uit alle kleuren van de regenboog en veel verschillende stoere, opvallende prints.

 

Nog een belangrijk en fijn voordeel: De tassen van Susan Bijl zijn ook nog eens verassend betaalbaar en worden gratis bij je thuisbezorgd. Wil je de tassen liever uitproberen of vasthouden? Ook dit kan! Susan Bijl heeft een trendy conceptstore in hartje Rotterdam. Zeker een aanrader als je in de buurt bent.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de tassen Susan Bijl of wil je meer weten? Neem dan een kijkje op de officiële website van Susan Bijl!

Tas2go
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld