Budget tassen: AliExpress is de uitkomst voor goedkope tassen! - Tas2go

Alle merken

Onafhankelijke vergelijking

Altijd de beste deal

De laatste trends

Passie voor tassen

Budget tassen: AliExpress is de uitkomst voor goedkope tassen!

AliExpress tassen

Heb je een nieuwe tas nodig en wil je hier niet al te veel geld aan uitgeven? Of je nou zoekt naar een schooltas, rugzak, koffer of damestas, vanaf nu kan je stoppen met zoeken. Er is namelijk een website die het allemaal heeft: AliExpress brengt je naar de ideale budget tas die bij jou past.

 

AliExpress is een internationale webshop, het kleine broertje van de Chinese gigant Alibaba en kan vergeleken worden met webshops als Amazon en Bol.com. De website biedt aanbieders van over de hele wereld een platform om hun producten te verkopen. Op AliExpress vind je werkelijk alles wat je zoekt: van drones tot schoenen en van schoenen tot, juist, tassen! Het prettige aan AliExpress is dat veel producten merkloos zijn en daardoor een aantrekkelijke prijs hebben.

 

Bestellen via AliExpress gaat gemakkelijk en snel, waardoor je nieuwe aankoop snel verzonden wordt. Daarnaast kan je veilig betalen met iDeal, Creditcard of Paypal en levert AliExpress Buyer Protection. Wanneer je een product aantoonbaar niet hebt ontvangen krijg je je geld teruggestort op je rekening. Goed om te weten! Wanneer je bestelling in Nederland is aangekomen krijg je een notificatie en kan je je nieuwe tas ophalen bij het postkantoor bij jou in de buurt.

Waar moet ik op letten als ik bij AliExpress koop?

Als je van plan bent om je tas goedkoop via AliExpress te kopen, is het belangrijk om rekening te houden met de volgende punten: 

 

  • Hoe wordt de tas gewaardeerd door eerdere kopers?
  • Wat zeggen eerdere verkopers over de kwaliteit en levertijd van de tas in de reacties?
  • Is de verzending van de tas gratis?
  • Wat is de gemiddelde levertijd van de tas?
  • Wat zijn de recensies over de verkoper?

 

Wanneer deze punten positief zijn, ben je snel de trotse eigenaar van je nieuwe en betaalbare tas!

De 5 beste AliExpress tassen

Om je alvast op weg te helpen hebben we de vijf beste AliExpress tassen voor je op een rijtje gezet:

1. Deze comfortabele rugzak is ideaal voor mee naar school of werk en heeft daarbij uitstekende beoordelingen!

2. Deze kleurrijke tassen zijn leuk voor mee op vakantie of naar het strand. Goede beoordelingen en ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren!

3. Deze tas lijkt verdacht veel op de Herschel Heritage die in de Nederlandse winkels zeker €70,- kost. Dit is een betaalbaarder alternatief: voor een kleine €20,- is deze tas van jou.

4. Deze tas is geschikt voor laptops tot 14” en gemaakt van leer. Duur zou je zeggen, maar niks is minder waar. Deze stevige tas kost slechts €40,-

5. Je vindt ook designtassen op AliExpress. Deze modieuze leren handtas is een echte eyecatcher! Voor €25 euro ben je te trotse eigenaar.

Tas2go
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld