Vaderdag? Tips voor jouw fanTAStische vader!

Op zoek naar een mooi Vaderdag cadeau? Het is alweer bijna 19 juni en dit kan maar een ding betekenen: Vaderdag staat voor de deur. Vaderdag is de dag om je vader eens goed in het zonnetje te zetten en te verrassen met een leuk cadeau of uitstapje. Het is vaak lastig om met een leuk en origineel cadeau te komen waar je vader ook nog eens wat aan heeft. Waarschijnlijk kom je voor het derde jaar op rij aan met zijn lievelingsbiertjes of een flesje aftershave.

Hoe leuk zou het zijn om je vader met Vaderdag te verrassen met een cadeau waar hij ook daadwerkelijk iets aan heeft? Wees origineel: Geef je vader een tas cadeau! Een tas is handig, functioneel en je vader zal er jaren plezier van hebben.

Welke tas zou wat voor JOUW vader zijn? We hebben een aantal type vaders op een rijtje gezet, waaruit je kan bepalen met wat voor tas je jouw vader blij kunt maken.

De “weekendje weg” vaderDeuter Speed Lite

Deze vader gaat regelmatig een weekendje op stap. Waar naartoe, dat maakt niet uit. De “weekendje weg” vader is erg actief en gaat graag op pad. Zo is een stedentrip of een weekendje Ardennen helemaal iets voor hem. Dit type vader heeft een praktische rugzak nodig die hij voor veel verschillende activiteiten kan gebruiken. Een type tas als de Deuter Speed Lite heeft een uistekende prijs/kwaliteit verhouding.

 

De kantoor vaderCase Logic ANC Lite

De kantoor vader heeft een fulltimebaan en is veel met zijn werk bezig. Hij staat elke ochtend vroeg op om naar kantoor te gaan. Deze vader is ambitieus en veel bezig met zijn carrière. De perfecte tas voor dit type vader is een functionele laptoptas waarin hij zijn laptop, oplader en agenda altijd snel bij de hand heeft. De Case Logic ANC Line is een goede en betaalbare optie!

 

De sportieve vaderCamelbak Winter Zoid

Sporten maakt een belangrijk onderdeel uit van het leven van deze vader. Zo houdt hij bijvoorbeeld van hardlopen, wielrennen, voetballen en gaat hij graag op een actieve vakantie. De sportieve vader is daarnaast prestatiegericht en houdt van wedstrijdjes. Deze vader heeft een rugzak nodig die niet tot last is tijdens het sporten. Zo is het belangrijk dat te tas licht is, hij comfortabel zit en er ruimte is voor voldoende water en spullen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Camelbak Winter Zoid!

 

De wandel vaderJack Wolfskin Acona

Dit type vader kan je verdelen in twee groepen: De actieve wandelvader en de recreatieve wandelvader. De actieve wandelvader houdt van het lopen van meerdaagse trektochten of loopt bijvoorbeeld mee met de Nijmeegse vierdaagse. Deze vader heeft net als de sportieve vader een lichte en comfortabele tas nodig. De recreatieve vader loopt minder voor de prestatie en eigenlijk alleen voor zijn plezier (of wordt vaak verplicht meegenomen door je moeder). Dit zijn vaak kortere stukken of dagtochten. Deze vader kan je het beste een kleinere rugzak cadeau geven. De Jack Wolfskin Ancona is hier een goed voorbeeld van.

 

De gepensioneerde vaderSamsonite GuardIT

Gepensioneerde vaders zijn vaak vaders met een drukke hobby of vaders die volop genieten van hun werkvrije leven. Dit resulteert in een vader die vaak op vakantie gaat of een dag op pad is. Deze vaders hebben een praktische daypack nodig waarin ze veel spullen kunnen meenemen. Zo moet er ruimte zijn voor zijn camera, brillenkoker en eventuele snacks. Deze tas is de oplossing voor de gepensioneerde vaders!

 

De kamNomad Barite Tourpeer vader

Deze vader is een echte man en houdt van kamperen en alles wat hierbij komt kijken. Het opzetten van een tent bezorgd deze vader geen stress en de barbecue wordt elke avond aangestoken. De kampeer vader kan worden blij gemaakt met een functionele rugzak. Deze functionele rugzak heeft vaak ritsen en vakken, zodat er voldoende ruimte is om spullen op te bergen en makkelijk iets te kunnen terugvinden. Bekijk bijvoorbeeld eens de Nomad Barite Tour voor meer inspiratie!

 

De “gaat graag op reis vader”Jack Wolfskin ACS Hike

De “gaat graag op reis” vader is erg avontuurlijk en wil alles van de wereld zien. Deze vader houdt van vreemde talen, onbekend eten en dompelt zich graag onder in een andere cultuur. Deze vader deinst ook niet terug voor een uitdaging en heeft het liefste veel contact met de lokale bevolking. De tas die bij de “gaat graag op reis” vader past is een stoere backpack of een praktische reistas. Deze tassen zijn wel vaak wat prijziger. De Jack Wolfskin ACS Hike is het betaalbaarste alternatief van dit moment.

 

Deuter RaceDe fiets vader

Dit type vader zit graag op de fiets. Hij gaat met de fiets naar zijn werk, naar het dorp of fietst vaak een blokje om. Ook draait deze vader zijn hand niet om voor een fietsvakantie of een dagje wielrennen met zijn vrienden. Deze vader heeft een tas nodig met een ingebouwd drinkmechanisme, die ook nog eens voldoende ruimt heeft voor de spullen die hij moet meenemen. De Deuter Race is een ruime optie met uitbreidingsmogelijkheden voor een drinksysteem.

 

Burton CadetDe “met de kinderen op stap vader”

Deze vader is een echte kindervriend. Of je dit nou zijn eigen kinderen of andere kinderen zijn. Je vader maakt kinderen altijd aan het lachen en neemt zijn eigen kinderen dan ook graag mee op stap. Een dagje Efteling of Walibi? Jouw vader is van de partij. Deze vader heeft een grote dagrugzak nodig voor al het eten en drinken dat hij moet meesjouwen tijdens een dagje weg.

 

Travelite Kick OffDe klus vader

De klus vader is logischerwijs een vader die erg van klussen houdt. Deze vader heeft thuis altijd wel een project lopen. Dan is hij weer bezig met de tuin, het in elkaar zetten van een nieuwe kast of het opschuren van het tafelblad. Heeft deze vader nou echt een tas nodig? Je zou denken van niet. Toch is er een tas waarmee de klusvader blij zal zijn. Wat dacht je van een tas voor al zijn gereedschap?

 

De voetbal vaderSamsonite Accessoires

Is er een belangrijk voetbaltoernooi begonnen en is je vader niet van plan om ook maar een wedstrijd te missen? Grote kans dat jouw vader een echt voetbalvader is. Deze vader is ook vaak op de been om naar een voetbal wedstrijd in de buurt te kijken en heeft een praktische sporttas nodig om zijn attributen in mee te kunnen nemen. Deze opvouwbare Samsonite is de tas voor dit type vader!

 

De kunst enCamel Active Journey cultuur vader

De kunst en cultuur vader houdt van het bezoeken van cultureel erfgoed en musea. Hij is daarnaast zeer geïnteresseerd in historie en architectuur. Daarom zal hij in de weekenden en op vakantie vaak te vinden zijn op historische plekken of culturele centra. Deze vader maak je blij met een functionele retro tas. De Camel Active Journey is hier een goed en betaalbaar voorbeeld van.

 

De hippe vaderHerschel Retreat

De hippe vader is een vader die met zijn tijd mee gaat. Zo is hij nog steeds modieus, heeft hij de nieuwste iPad en gaat hij nog weleens naar een feestje of een festival. Deze vader is verre van saai en heeft daarom een toffe en moderne rugzak nodig. De Herschel Retreat is de ideale tas voor de hippe vader.

 

The North Face BorealisDe “is alles kwijt” vader

Deze vader komt erg vaak voor. De “is alles kwijt” vader zoekt regelmatig naar zijn autosleutels, schoenen of portemonnee en vergeet dat hij deze op zijn nachtkastje heeft laten slingeren. Deze vader maak je zeker blij met een tas, omdat hij hierdoor onderweg zijn spullen kan organiseren, zodat hij niks kwijtraakt. Een tas met veel vakken is de ideale oplossing voor deze chaotische, maar toch aanstekelijk leuke vader. De The North Face Borealis helpt deze vader met structureren.

 

De “lekker naar het strand” vaderReisenthel Shopper

Het laatste type vader is de “lekker naar het strand” vader. Deze vader houdt van de zon en van lekker relaxen. Hij leest een boek, tijdschrift of doet een dutje terwijl hij luistert naar de op het strand neerkomende golven. De ideale tas voor deze vader is een hippe strandtas. Hiermee kan hij goed voor de dag komen en kan hij daarnaast al zijn strandspullen meenemen. Met deze strandtas van Reisenthel zal je moeder ook nog eens blij zijn.

Mijn vader staat er niet bij!

Staat jouw vader hier nou echt niet bij? Neem dan eens een kijkje op Travelbags.nl en misschien doe je leuke inspiratie op voor een tas voor jouw vader.

No comments yet.

Leave Your Reply