Berba

De luxe leren tassen van Berba komen van Nederlandse bodem, uit Limburg om precies te zijn. Hier richtte Ruud Kuckelkorn in 1974 dit elegante merk op. Berba maakt alleen gebruik van de besta kwaliteit kalfsleder. Dit leer is altijd afkomstig uit Europa. Hierdoor is het leer altijd van goede kwaliteit en vrij van chemische stoffen. De leren tassen van Berba zijn beschikbaar in meerdere kleuren en goed te combineren met andere accessoires.

De drie beste Berba tassen

Berba tassen: Feiten en cijfers

Wat zijn de eigenschappen en voordelen van een Berba-tas? Tas2Go bekeek de belangrijkste kenmerken van het merk. De resultaten vind je hieronder:

Functionaliteit

Design

Stevigheid

Veiligheid

Keuze

Kies voor Berba als:

  • Je gaat voor een groot assortiment
  • Je kiest voor eigentijdse vormgeving
  • Houdt van verschillende kleuren
  • Het beste leer een must voor je is

Het geheim van Berba

De tassen van Berba zijn gemaakt van zeer soepel leer. Hierdoor zijn de tassen erg flexibel. Daarnaast is het leer ook nog eens van zeer hoogwaardige kwaliteit en is er goed nagedacht over de vormgeving van de verschillende modellen. Mede door deze feiten gaan de tassen van Berba erg lang mee en kan je er vaak plezier van hebben. Wil je dus een tas van Nederlandse bodem en vind je kwaliteitsgarantie belangrijk? Dan is een damestas of handstas van Berba zeker een aanrader voor jou! De tassen van Berba woorden daarnaast nog steeds met de hand gemaakt. Hierdoor wordt traditioneel vakmanschap steeds weer voortgezet.

De geschiedenis van Berba

Berba werd in 1974 opgericht door de Limburger Ruud Kuckelkorn. Zijn nieuwe merk noemde hij naar zijn kinderen: Berry en Bas. Berba stond al snel voor tassen van mooie tassen van hoogwaardige kwaliteit. Tegenwoordig worden nieuwe collecties gebaseerd op een mix tussen mode en leersoorten. De ontwerpers zijn baseren hun ideeën op functionaliteit en duurzaamheid. Deze filosofie spreekt een steeds groter wordende groep aanhangers aan.