Bric’s

Ben je op zoek naar een chique tas die daarnaast ook praktisch is? Dan zijn de tassen van Bric’s misschien iets voor jou. Bric’s is een Italiaans merk uit Milaan, een van de modehoofdsteden van de wereld. De tassen hebben dan ook de bekende Italiaanse charme en drukken een kosmopolitische stijl en smaak uit. Naast de high-fashion uitstraling van de tassen hebben zij ook een functioneel ontwerp. Ideaal om op een praktische manier met de mode mee te gaan!

De drie beste Bric’s tassen

Bric’s tassen: Feiten en cijfers

Functionaliteit

Design

Stevigheid

Veiligheid

Keuze

Kies voor Bric’s als:

  • Je kwaliteit belangrijk vindt
  • Veel keuze een must voor je is
  • Je de laatste trends niet wilt missen
  • Je veel spullen mee wilt nemen

Het geheim van Bric’s

Luxe en trends gecombineerd met functioneel; dat is het geheim van Bric’s. De tassen zijn altijd gebaseerd op een praktisch ontwerp. Bric’s geeft de tassen een elegant design door gebruik te maken van hippe kleuren en luxe materialen. Bric’s voldoet continu aan de eisen van de mode. Daarnaast dragen de tassen stuk voor stuk een Italiaanse charme over zich heen. Met een tas van Bric’s loop je er gegarandeerd modieus bij.

De geschiedenis van Bric’s

In de jaren 50 is Bric’s opgericht door Mario Briccola in Milaan. Bric’s is hedendaags een bekend Italiaans merk in de mode-industrie. Bric’s is actief, dynamisch, innovatief en gaat continue mee met de tijd. Het merk anticipeert continue op de nieuwe mode-eisen en innoveert constant. Hierdoor is de collectie van Bric’s altijd een nieuwe verrassing.