Burkely

Het Nederlandse merk Burkely is al sinds 1988 gespecialiseerd in leren handtassen. Het hoogwaardig leer en fraaie vintage look zorgt voor een tijdloze uitstraling. Buiten het feit dat de damestassen van Burkely van echt leer zijn gemaakt, kan je voor een relatief lage prijs al de trotse eigenaar worden van zo’n mooie tas. Het stijlvolle merk richtte zich oorsprongelijk op vrouwen, maar richt zich tegenwoordig ook op het mannelijke deel van de bevolking. Dit doet Burkely door mooie en kwalitatieve zakelijke tassen voor mee naar het werk aan te bieden. Ook deze tassen zijn zeker het bekijken waard! Bekijk bijvoorbeeld eens naar de Burkely Split Hunter voor vrouwen en de Burkely Altima voor mannen.

De drie beste Burkely tassen

Burkely tassen: Feiten en cijfers

Waarin onderscheid Burkely zich van andere tassenmerken? Tas2Go beoordeelde de tassen op een aantal belangrijke kenmerken:

Functionaliteit

Design

Stevigheid

Veiligheid

Keuze

Kies voor Burkely als:

  • Je houdt van tijdloos design
  • Je stijlvol over straat wilt
  • Je comfort belangrijk vindt
  • Je veel spullen mee wilt nemen

Het geheim van Burkely

Burkely is een kei on het ontwerpen van tijdloze tassen met een hoogwaardige kwaliteit. De handtassen zijn daarnaast voor allerlei doeleinden in te zetten. Zo kan je je leren Burkely tas bijvoorbeeld meenemen naar school, je werk of tijdens het shoppen. De tassen zijn daarnaast erg ruim en beschikken over handige opbergvakken. De tassen zijn verassend genoeg ook nog eens erg betaalbaar en gaat het design niet ten koste van het gebruiksgemak van de tassen. Wil je dus een tas die lang mee gaat, er mooi uit blijft zien en vind je het daarnaast belangrijk om goed voor de dag te komen? Dan is een tas van Burkely een echte aanrader!

De geschiedenis van Burkely

Burkely wordt tegenwoordig geroemd om zijn tassen, schoudertassen, aktetassen en laptoptassen. Het begon allemaal in 1988. Burkely was een feit en specialiseerde zich in het maken van damestassen van hoogwaardig leer. Het bedrijf had maar een paar jaar nodig om zich op de kaart te zetten en definitief door te breken.