Burton

Ben jij avontuurlijk en hou je actief bezig zijn? Dan is Burton hét merk voor jou! In 1977 werd het merk Burton geïntroduceerd door snowboarder Jack Burton. De tassen staan bekend om hun sportieve looks en stevigheid, ideaal om mee te nemen op een actieve vakanties of een sportieve activiteit. Van sporttassen tot reistassen, van trolleys tot toilettassen, Burton heeft voor ieder wat wils. Doordat de tassen tot op de dag van vandaag worden ontwikkeld en verbeterd, bent u gegarandeerd van een goede kwaliteit tas.

De drie beste Burton tassen

Burton tassen: Feiten en cijfers

De belangrijkste kenmerken van Burton zijn:

Functionaliteit

Design

Stevigheid

Veiligheid

Keuze

Kies voor Burton als:

  • Je gegarandeerd draagcomfort wilt
  • Je bij wilt dragen aan het milieu
  • Je een rechte rug wilt houden
  • Je veel keuze wilt hebben

Het geheim van Burton

Kwaliteit en duurzaamheid zijn erg belangrijk voor Burton. Door de goede kwaliteit die Burton biedt heb je gegarandeerd lang plezier van je tas. Doordat het merk van origine snowboardtassen aanbood, is stevigheid ook een belangrijk kenmerk van Burton. De tassen moesten toen al tegen een stootje kunnen. In de loop der jaren worden de tassen steeds verder doorontwikkeld en getest, waardoor de kwaliteit en stevigheid wordt gewaarborgd.

De geschiedenis van Burton

In 1977 werd het merk Burton geïntroduceerd door snowboarder Jack Burton in Vermont, USA. Jack Burton is een snowboarder in hart en nieren en noemt snowboarden ‘a way of life’. Daarom begon hij zijn eigen bedrijf: Burton. Hij begon met het verkopen van eigengemaakte Burton snowboards. Dit liep goed, dus besloot de snowboarder het assortiment uit te bereiden met de juiste accessoires voor snowboarders. Hierdoor werden de Snowboardtassen geïntroduceerd. Hedendaags is Burton een zeer compleet assortiment met vele stevige, sportieve tassen voor zowel dames, heren en kinderen.