By LouLou

Heb jij een passie voor accessoires en waan je jezelf vaak in de modestad Parijs? Dan is een portemonnee of handtas van ByLouLou echt iets voor jou! Met een tas van By LouLou waan je jezelf in Parijs in de jaren 50, wat het middelpunt van Europese kunst en de haute couture was. Ervaar de elegantie en romantiek van die tijd met deze praktische handzame en elegante damestassen. By LouLou heeft in haar collectie clutches en portemonnees die zacht en soepel óf juist stevig zijn. Laat met een tas van By LouLou op een elegante manier zien waar je voor staat!

De drie beste By LouLou tassen

By LouLou tassen: Feiten en cijfers

Functionaliteit

Design

Stevigheid

Veiligheid

Keuze

Kies voor By LouLou als:

  • Je van elegante tassen houdt
  • Trendy design iets voor je is
  • Je van een Frans tintje houdt
  • Je goed gebruiksgemak wilt

Het geheim van By LouLou

Met een tas van By LouLou laat je zien waar je voor staat. Je ervaart de elegantie en romantiek van Parijs in de jaren 50. Gebruiksgemak en een prachtig design zijn gecombineerd, waardoor het elegante, praktische portemonnees en clutches zijn.

De geschiedenis van By LouLou

By LouLou is geïnspireerd op het bijzondere sfeertje van Parijs uit de jaren 50. Floor de Water, oprichter en eigenaar van By LouLou bedacht de welbekende ‘Smart Little Bag’, een portemonnee met een apart vak voor een smartphone die ook te gebruiken was als clutch. Dit zorgde voor de doorbraak van By LouLou. Tegenwoordig heeft By LouLou heel veel andere soorten tassen zoals grotere handtassen.