Calvin Klein

Calvin Klein is een merk dat bijna iedereen wel kent. Is het niet van de kleding, dan is het wel van het bekende ondergoed van het merk. Calvin Klein kan je toch wel een van de meest toonaangevende merken van deze tijd noemen. De items van Calvin Klein zijn van hoge kwaliteit en hebben een hip uiterlijk. De tassen van Calvin Klein zijn door het goede imago, hoge kwaliteit en de internationale belangstelling en van de duurdere op de markt. Je krijgt voor dit geld echter wel een echt design-item.

De drie beste Calvin Klein tassen

Calvin Klein tassen: Feiten en cijfers

Wat maakt Calvin Klein nou zo uniek? Tas2Go beoordeelde het merk op verschillende eigenschappen. De resultaten vind je hieronder:

Functionaliteit

Design

Stevigheid

Veiligheid

Keuze

Kies voor Calvin Klein als:

  • Je een echte designtas wilt
  • Je kwaliteit belangrijk vindt
  • Een tas wilt die lang meegaat
  • Bereid bent meer te betalen

Het geheim van Calvin Klein

Calvin Klein streeft naar perfectie. Dit is duidelijk terug te zien in de campagnes van het merk. Wanneer het om tassen gaat kiest het merk voor een strak design met een zakelijke, maar ook urban uitstraling. De tassen kunnen hierdoor echt worden gezien als een hip mode-item. Elke tas is daarnaast voorzien van handige opbergvakken, zodat je je laptop, tablet, studiemateriaal en andere spullen gemakkelijk mee kan nemen. Door de combinatie van hip design en een functionele tas, heeft Calvin Klein een prachtige tassenlijn voor zowel mannen als vrouwen op de markt gezet.

De geschiedenis van Calvin Klein

Het Amerikaanse Calvin Klein werd in 1968 opgericht door niemand minder dan Calvin Klein zelf, die destijds net klaar was met zijn opleiding mode & fashion. Aan het begin van de jaren tachtig werd zijn kledinglijn erg populair onder de Amerikaanse bevolking. Vooral het ondergoed deed het erg goed. Dit kwam mede doordat in de campagnes van Calvin Klein meedere supersterren schitterden. Dit is tot op de dag van vandaag niet meer veranderd. Met sterren als Justin Bieber haalt het merk nog regelmatig de voorpagina.