Camel Active

Functionaliteit en stijlvol design, dat is wat Camel Active zo goed met elkaar kan combineren. Het Duitse Camel Active bestaat sinds de jaren ’70 en richt zich op zowel mannen als vrouwen. De makers van dit degelijke merk laten zich naar eigen zeggen inspireren door verre landen en vreemde culturen te combineren met de behoeften van de moderne mens. Hierdoor ontstaat een tas met een uniek design en bijpassende beleving. De tassen van Camel Active worden momenteel in meer dan 50 landen verkocht. Wanneer je een betaalbare rugzak of laptoptas met een stijlvol tintje zoekt, dan is een Camel Active dé tas voor jou.

De drie beste Camel Active rugzakken

Camel actieve tassen: Feiten en cijfers

Waarom zou je moeten kiezen voor een tas van Camel Active? Tas2go zocht het voor je uit en heeft dit merk beoordeeld op een aantal belangrijke eigenschappen:

Functionaliteit

Design

Stevigheid

Veiligheid

Keuze

Kies voor Camel Active als:

  • Je vaak op pad bent
  • Je voor kwaliteit gaat
  • Je een natuurlijke touch wilt
  • Je een retro-look tof vindt

Het geheim van Camel Active

De makers van Camel Active presteren het keer op keer om de tassen de perfecte “look en feel” te geven. Dit betekent dat je de stijl en de bedoeling van een Camel Active tas in een oogopslag kan zien. Zo herken je direct een degelijke laptoptas en een retro rugtas. Camel Active is dus van alle markten thuis en dit is dan ook hetgeen waar het merk in uitblinkt. Camel Active maakt daarnaast gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen zoals nylon, polyester, katoen, imitatieleer, maar ook echt leer. Elke activiteit vraagt om een ander type materiaal en Camel Active weet hier goed mee om te gaan. Er is dus keus genoeg. Of je nou avontuurlijk, ondernemend, of actief bent, Camel Active heeft er een rugzak, laptoptas of reistas voor!

De geschiedenis van Camel Active

Camel Active is opgericht in 1970. Vrijwel direct behoorde het merk tot een van de top merken op het gebied van casual kleding en schoenen. Het bedrijf legde de focus voornamelijk op kwalitatieve en betrouwbare schoenen. In de loop der jaren is het assortiment flink uitgebreid en vallen ook verschillende soorten tassen onder de producten van Camel Active. Door momenteel in meer dan 50 landen te verkopen behoort het merk vandaag de dag nog steeds tot een van de grotere modemerken ter wereld.