Het Nederlandse merk Castelijn & Beerens werd in 1945 opgericht door ambachtslieden Walter Castelijn en Marinus Beertens. Castelijn & Beerens richt zich op chique leren tassen van hoogwaardelijke kwaliteit. Als je hiervan houdt is dit merk zeker iets voor jou. De diverse schooltassen, handtassen en portemonnees van het merk zijn zeker aan te bevelen. Castelijn & Beerens kunnen in een adem genoemd worden met kwaliteit, exclusiviteit en vakmanschap.

De drie beste Castelijn & Beerens tassen

Castelijn & Beerens tassen: Feiten en cijfers

Functionaliteit

Design

Stevigheid

Veiligheid

Keuze

Kies voor Castelijn & Beerens als:

  • Je een echte premium damestas wilt
  • De allerbeste kwaliteit belangrijk is
  • Je een tas van Nederlandse bodem wilt
  • Je jaren plezier wilt hebben van je tas

Het geheim van Castelijn & Beerens

Castelijn & Beerens koopt het leer voor zijn tassen in Italië. Dit leer is van een uitstekende kwaliteit, waardoor er tassen van hoogwaardige kwaliteit kunnen worden geproduceerd. Dit houdt in dat de tassen lang mee gaan, waterbestendig zijn, en comfortabel mee zijn te nemen. Kwaliteit, vakmanschap en innovatie hebben de hoogste prioriteit en dienen ten alle tijden gewaarborgd te worden. De ontwerpers van Castelijn en Beerens halen hun kennis en inspiratie uit jarenlange ervaring in leerselectie, modelleren en de kwaliteit van de productie. Castelijn & Beerens is daarnaast de uitvinder van de Porto Quick. Dit is een magisch vakje in de portemonnees van het merk, waarin je al je munten ongezien kan opbergen.

De geschiedenis Castelijn & Beerens

De stikmeester Walter Castelijn en de leerstanser Marinus Beerens richtten in 1945 gezamenlijk het merk Castelijn & Beerens op. Het bedrijf zou zich gaan richten op exclusieve lederwaren. In de beginjaren werden er voornamelijk riemen, schooltassen, handtassen portemonnees gemaakt. Inmiddels staat de 3e generatie aan het roer en is de passie van de oprichters met succes voortgezet. Het assortiment is inmiddels flink uitgebreid met onder andere luxe leren damestassen en stijlvolle zaken en business-tassen.