Deuter is dé specialist in stevige rugzakken en backpacks. Met jarenlange ervaring die het merk onder ander heeft opgedaan bij het leger en verschillende Himalaya expedities is Deuter een ware topper te noemen. Momenteel is Deuter de grootste productent van rugzakken, backpacks en reistassen van Duitsland. Met comfortabele materialen en de nieuwste technieken weet Deuter bovendien keer op keer voor een verrassing te zorgen. Goede voorbeelden zijn de Deuter Futura en de Deuter Giga. Ben je op zoek naar een complete rugzak met een uitstekend draagcomfort? Dan is een Deuter de beste keuze!

De drie beste Deuter backpacks

Deuter tassen: Feiten en cijfers

Een tas van Deuter is een echte aanrader voor de avonturier die een combinatie van comfort en functionaliteit belangrijk vinden. Bekijk in de onderstaande tabel hoe Tas2Go de tassen van Deuter beoordeeld:

Functionaliteit

Design

Stevigheid

Veiligheid

Keuze

Kies voor Deuter als:

  • Je gaat backpacken
  • Je van geavanceerde systemen houdt
  • Je voor kwaliteit gaat
  • Technologie je aanspreekt

Het geheim van Deuter

Het Aircomfor-systeem onderscheid een Deuter van andere merken. Dit is een rugnet dat zorg voor voldoende ventilatie, verkoeling en comfort. Dit komt van pas tijdens vele bezigheden en hobby’s, zoals mountainbiken, hiken, trektochten en backpacken. Naast het functionele rugnet van Deuter, onderscheid het merk zich ook met speciaal ontwikkelde rugsystemen. Deze rugsystemen zorgen ervoor dat de tassen voor zowel langere als kortere mensen makkelijk draagbaar zijn en geen schade toebrengen aan de rug. Deze zogenaamde SL- en EL-systemen. Het SL-systeem is vaak erg handig voor vrouwen en het EL-systeem is handig voor de langere persoon.

De geschiedenis van Deuter

Deuter richt zich van oudsher op de actieve buitenmens. In 1910 werd het bedrijf opgericht, waarna het holsters, rugzakken en andere tassen voor het leger ging maken. In 1934 brak het merk echt door. Na een geslaagde Himalaya-expeditie bleek hoe goed de kwaliteit van Deuter was. Vanaf dat moment werd de productie flink opgeschroefd. Vanaf 1971 mag Deuter zich de grootste producent van Duitsland noemen en dit is tot op de dag van vandaag nog steeds zo! Deuter staat daarom garant voor echte Duitse degelijkheid en kwaliteit.