Disney

Iedereen kent Disney van de wereldberoemde films. Van Mickey Mouse, Donald Duck en Pluto tot Aladin, Sneeuwwitje en Frozen. Disney is als sinds jaar en dag entertainment voor de hele familie. In de loop der jaren zijn er veel themaparken, muziek en consumentenproducten in het thema van Disney ontstaan. Wist je dat Disney daarom ook een hele leuke collectie van schooltassen en reistassen heeft? De tassen van het merk zijn leuk voor mee naar school en vaak versierd met het favoriete sprookjes- of actiefiguur van je kind. Kies voor figuren als Donald Duck, Minions, Frozen of Spiderman! Kinderen kunnen dus elke dag hun favoriete Disney-figuur bij zich hebben. De tassen van Disney zijn daarnaast van uitstekende kwaliteit, gaan lang mee en kunnen tegen een stootje.

De drie beste Disney rugzakken

Disney tassen: Feiten en cijfers

Hoe is het gesteld met de tassen van Disney en wat zijn de voordelen van het merk? Tas2Go naam de proef op de som en zocht het voor je uit:

Functionaliteit

Design

Stevigheid

Veiligheid

Keuze

Kies voor Disney als:

  • Je een leuke tas voor je kind zoekt
  • Je veel keuze wilt hebben
  • Goede kwaliteit belangrijk vindt
  • Voor weinig geld klaar wilt zijn

Het geheim van Disney

De tassen van Disney worden speciaal gemaakt voor kleinere kinderen. De makers van Disney vinden het belangrijk dat elk kind gelukkig is. De vrolijke tassen van het merk dragen hieraan bij. Door de felle kleuren, de favoriete figuren van kinderen wordt dit doel elke ag weer bereikt. Dit is dan ook de grote kracht van Disney. De getekende figuren spreken tot de verbeelding en roepen positieve emoties op. Daarnaast zal je kind met een fijn en trots gevoel naar school gaan!

De geschiedenis van Disney

The Walt Disney Company werd op 16 oktober 1923 opgericht door Walt Disney en zijn jongere broer Roy Oliver Disney. De broers begonnen met het maken van animatiefilmpjes met dieren. Ze braken echter pas echt door in 1928. De broers presenteerden toen drie filmpjes van Mickey Mouse. Dit werd direct een groot succes. Niet lang hierna volgden series als De Drie Biggetjes en Donald Duck. In 1937 maakte Disney zijn eerste echte animatiefilm. De gelukkige eerste was Sneeuwwitje en de zeven dwergen. Hier zijn in de toekomst nog vele titels bijgekomen. Met tegenwoordig meerdere themaparken en een enorm Portfolio is The Walt Disney Company een van de grootste bedrijven ter wereld geworden.