De rugzakken van Eastpak zijn al jaren mateloos populair onder studenten en scholieren. Eastpak is in 1952 opgericht als producent voor rugzakken en veiligheidsmateriaal voor het Amerikaanse leger. Het leger koos voor Eastpak, omdat de tassen ontzettend sterk waren en lang mee gingen. Het is daarom niet gek als je bedenkt dat Eastpak sinds 1984 levenslange garantie over zijn tassen geeft. Eastpak komt met verschillende soorten tassen voor verschillende doeleinden. Van de populaire rugzak Padded Pak’r tot een grote reistas, dit merk heeft het.

De drie beste Eastpak rugzakken

Maar waarom moet je nou juist voor een Eastpak kiezen? Hieronder hebben we een aantal belangrijke punten voor je op een rijtje gezet die de keuze makkelijker zal maken. Doordat we alle eigenschappen een cijfer geven, is goed te zien waar Eastpak staat op de tassenmarkt en hierdoor kan je een goede keuze maken!

Eastpak tassen: Feiten en Cijfers

Functionaliteit

Design

Stevigheid

Veiligheid

Keuze

Kies voor Eastpak als:

  • Je wilt gaan voor de beste kwaliteit
  • Een stoere rugzak bij je past
  • Je levenslange garantie wilt
  • Veel keuze belangrijk voor je is

Het geheim van Eastpak tassen

De tassen van Eastpak staan voor kwaliteit. Het motto van het merk is niet voor niets “Build to Resist”. Een Eastpak tas is enorm sterk en hier geloven de mensen achter Eastpak dan ook in. Hierdoor durfden ze het ook aan om een Lifetime Warranty te verlenen over al hun tassen. Dit houdt in de je tot 30 jaar na aankoop garantie hebt hebt over je tas. Lees hier meer over de Lifetime Warranty.

Eastpak tassen zijn meestal gemaakt van Polyester, maar je kunt ze ook als leren variant vinden. Doordat de tassen speciaal voor het leger ontworpen werden, gaan ze verschrikkelijk lang mee. Door de jaren heen heeft Eastpak zich ontwikkeld tot een hip tassenmerk met veel verschillende soorten opdrukken en prints. Er is voor ieder wat wils. Toen in 2011 de Eastpak Artist Studio werd opgericht, werd deze trend naar een hoger level getild. De beste designers van de Verenigde Staten bundelden hun krachten en brengen tot op de dag van vandaag de tofste tassen uit voor Eastpak.

De geschiedenis van Eastpak

The North Face werd in 1958 opgericht in San Francisco. Na een bergwandeling kregen Douglas Tompkins en Kenneth Klopp het idee om The North Face op te richten. Deze naam verwijst naar de noordelijke flank van een berg. Dit is de moeilijkste en koudste kant om te beklimmen. Het logo dat vandaag de dag aan het merk gekoppeld is, werd pas in 1971 ontworpen en verwijst naar Half Dome in Yosemite National Park. Deze plek is al sinds jaar en dag een icoon in de bergbeklimmerswereld.