Enrico Benetti

Liefhebbers van praktische tassen hebben vast weleens van het merk Enrico Benetti gehoord. Het merk staat met name bekend om zijn damestassen en handtassen van uitstekende kwaliteit. Maar wist je dat Enrico Benetti ook verschillende rugzakken, reistassen en koffers in zijn assortiment heeft? Ook deze producten zijn van een prima kwaliteit en daarnaast gemaakt vanuit een praktisch oogpunt. Bekijk bijvoorbeeld eens de Enrico Benetti Brasilia en de Enrico Benetti Montevideo. Cool!

De drie beste Enqico Benetti tassen

Enqico Benetti tassen: Feiten en cijfers

Functionaliteit

Design

Stevigheid

Prijs

Keuze

Kies voor Enrico Benetti als:

  • Je ruime keuze belangrijk vindt
  • Een betaalbare tas zoekt
  • Je een complete tas wilt
  • Je comfort belangrijk vindt

Het geheim van Enqico Benetti

De kracht van Enrico Benetti zit hem in de samenwerking met andere partijen. Het merk houdt het gehele productieproces nauwlettend in de gaten en werkt daarnaast goed samen met zijn leveranciers. Dir resulteert in mooie tassen van een uittekende kwaliteit en een hoge waardering onder een steeds groter wordende groep trouwe klanten. Eigenlijk zou iedereen een keer een tas van dit merk moeten proberen. Waarschijnlijk dat je daarna weer voor een Enrico Benetti gaat!

De geschiedenis van Enqico Benetti

Enrico Benetti werd – in tegenstelling van wat de naam doet vermoeden – in 1946 opgericht in Nederland. Sindsdien timmert het merk hard aan de weg en is al meer dan een halve eeuw een begrip als het gaat om elegante damestassen, luxe koffers en stoere rugzakken.