Esprit

Wil jij naast het kopen van een stijlvolle tas ook helpen om de wereld te verbeteren? Kies dan voor een tas van Esprit! Deze tassen zijn er in alle vormen en maten; van trendy tot casual en van business tot vrije tijd. Esprit maakt gebruik van natuurlijke materialen met een slijtbestendige kwaliteit. Daarnaast draagt Esprit het Ecoprofit-certificaat vanwege de duurzame productie.

De drie beste Esprit tassen

Esprit tassen: Feiten en cijfers

Functionaliteit

Design

Stevigheid

Veiligheid

Keuze

Kies voor Esprit als:

  • Je van nieuwe inspiratie houdt
  • Je een slijtbestendige tas zoekt
  • Mode je aanspreekt
  • Je op zoek bent naar een eyecatcher

Het geheim van Esprit

De tassen van Esprit zijn niet alleen lust voor het ook, maar ook erg praktisch in het gebruik. Dit is hét geheim van Esprit. Designers van over de hele wereld weten de energie en stijl van Esprit continue in de nieuwe collecties te uiten. Daarnaast is Esprit betrokken bij vele maatschappelijke thema’s, zoals Aids en overconsumptie.

De geschiedenis van Esprit

De in 1968 opgerichte fashion-lijn Esprit werd bedacht door Susie en Doug Tompkins in Californië, Amerika. Begin jaren 80 lanceerde Esprit het shop-in-shop-concept in Amerika en sinds toen zette de internationale groei van het bedrijf in hoog tempo door. Esprit ontwikkelde een kleurrijke en unieke basic stijl voor een brede doelgroep. Daarnaast richtte Esprit zich steeds meer op maatschappelijke zaken.