Guess

Heb jij een neus voor mode en heb je een sexy en avontuurlijke lifestyle? Dan kunt u uw hart ophalen met een tas van Guess! De tassen zijn trendy en van stevige kunststoffen met enorm veel verschillende prints. Denk aan unikleuren, dierenprints, of vrolijke designs. Guess heeft tassen in vele vormen en maten, welke stuk voor stuk mooie details bevatten. So Guess what? Durf te dromen en neem een kijkje in het Guess-assortiment!

De drie beste Guess tassen

Guess tassen: Feiten en cijfers

Functionaliteit

Design

Stevigheid

Veiligheid

Keuze

Kies voor Guess als:

  • Je van trendy design houdt
  • Je gezin wilt worden op straat
  • Je van het beste materiaal houdt
  • Een tas zoekt voor elke gelegenheid

Het geheim van Guess

Guess staat symbool voor een sexy en avontuurlijke lifestyle voor jonge mensen die midden in het leven staan. ‘Durf te dromen’ is het motto van het merk. De tassen zijn gemaakt van stevige kunststoffen en te verkrijgen in verschillende modellen. Daarnaast maakt Guess gebruik van mooie prints.

De geschiedenis van Guess

In het zuiden van Frankrijk groeien de vier broers Marciano op. Eind jaren 70 verhuisden zij naar California, waar in 1981 het bedrijf Guess opgezet werd. Dit was een jeansbedrijf dat stonewashed, slin-fit jeans maakte. Het kostte de broers de grootste moeite om het merk aan de man te brengen, tot plots het Amerikaanse bedrijf Bloomingdale’s een grote bestelling plaatste. Dit was het begin van het succesverhaal van Guess. Sindsdien is guess gegroeid tot een enorm bekend merk met vele verschillende collecties en artikelen, waaronder ook tassen.