Legend

Het merk Legend is voor iedereen die houdt van de combinatie innovatief en kwalitatief. Legend, dat zich oorspronkelijk specialiseerde in leren riemen, is zich de laatste jaren ook gaan richten op leren damestassen en portemonnees. Legend valt onder het grotere Petrol Industries. Deze keten staat bekend om zijn stoere en robuuste tassen met een luxe tintje. De tassen van Legend zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Hierdoor is er voor ieder wel wat wils!

De drie beste Legend tassen

Legend tassen: Feiten en cijfers

Functionaliteit

Design

Stevigheid

Veiligheid

Keuze

Kies voor Legend als:

  • Je stijlvol wilt combineren met elegantie
  • Je hoogwaardige leersoorten mooi vindt
  • Bij wilt dragen aan het milieu
  • Een must-have in handen wilt hebben

Het geheim van Legend

Het geheim van Legend schuilt in het imago en de toffe details van de tassen. Ondanks het feit dat Legend zich richt op de vrouwelijke kant van de bevolking, zijn de tassen voorzien van een stoere draai, waardoor ze nét dat beetje anders zijn dan andere merken. Hiermee val je op en wordt je gezien op straat. Door het grote aanbod en de verschillende soorten leer is het daarnaast makkelijk om een Legend-tas te vinden die helemaal bij jouw stijl past. De kracht van Legend ligt naar eigen zeggen in het productieproces. Deze wordt volledig in eigen hand gehouden, waardoor de beste kwaliteit gegarandeerd wordt. Inspiratie voor deze te gekke tassen halen de ontwerpers uit de modewereld, het urban en industriële leven en uit de natuur.

De geschiedenis van Legend

Petrol heeft al ruim 25 jaar ervaring in het maken van riemen, kleding. Sinds 2007 is het merk ook actief op de tassenmarkt onder de naam Legend by Petrol. Legend is het resultaat van een passie voor leer, vakmanschap en mode. Legend werkt vanuit een belangrijk oogpunt: waar krijgen voor je geld. Dit is tot op heden altijd de maatstaf geweest.