Liebeskind

De tassen van Liebeskind worden al sinds jaar en dag gedragen door hippe scholieren studentes in Europa. Liebeskind – Duits voor Liefdeskind – is een expert in het maken van de meest uiteenlopende damestassen. Ben je op zoek naar een tas met een speels uiterlijk? Liebeskind heeft er een. Heb je liever een wat nettere damestas? Dan kan je ook bij Liebeskind terecht. De variatie is gewoonweg enorm. De ontwerpers van Liebeskind zijn elke dag bezig om vernieuwde tassen op de markt te brengen waarmee je goed voor de dag kunt komen. Of je nou naar een zakelijke bijeenkomst gaat of een avondje gaat stappen: de tassen van Liebeskind zijn altijd oké!

De drie beste Liebeskind tassen

Liebeskind tassen: Feiten en cijfers

Functionaliteit

Design

Stevigheid

Veiligheid

Keuze

Kies voor Liebeskind als:

  • Je een groot assortiment belangrijk vindt
  • Je keuze wilt hebben uit vele materialen
  • Een tas zoek voor elke gelegenheid
  • Kiest voor functionaliteit en uitstraling

Het geheim van Liebeskind

De kracht van Liebeskind zit hem in de variatie die het merk te bieden heeft. Dit geldt voor zowel kleur als collectie. Er is voor ieder wat wils. Daarnaast zijn de tassen vaak verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Erg handig, want zo kan je de de tas kiezen die het beste bij jou past. Een ander bijkomend voordeel is dat de tassen van Liebeskind vaak in de aanbieding zijn, soms tot wel 50% korting op de originele prijs! De materialen van liebeskind zijn daarnaast van prima kwaliteit en gaan lang mee. Vaak worden er meerdere materialen met elkaar gecombineerd in een tas, wat voor leuke details zorgt.

De geschiedenis van Liebeskind

Liebeskind werd in 2002 opgericht in Berlijn als onderdeel van s.Oliver clothing. Liebeskind zou dé nieuwe naam worden op het gebied van tassen in Duitsland. Na 4 jaar, in 2006, brak Liebeskind door en schaalde de productie flink op. Hierna is het snel gegaan met het merk. In 2008 veroverde het merk Europa en in 2009 nam het de stap naar de Verenigde Staten, waar de tassen op direct aansloegen. Tegenwoordig heeft Liebeskind Berlin wereldwijd meer dan 50 zelfstandige winkels.