Nomad

Bij de naam NOMAD denk je aan rondtrekkende groepen aan de andere kant van de wereld. Maar niks is minder waar. Het outdoor-merk NOMAD heeft zijn roots in het Nederlandse Zevenaar liggen. NOMAD is een merk met wereldwijde aantrekkingskracht. Ook rugzakken behoren tot het assortiment van NOMAD. Er tijdens de productie van deze stevige tassen vooral rekening gehouden met de reizigers onder ons. De rugzakken en schooltassen van NOMAD hebben een avontuurlijk uiterlijk, zijn licht, compact en daarnaast ook nog eens betaalbaar.

De drie beste NOMAD rugzakken

NOMAD tassen: Feiten en cijfers

Wil je weten of een rugzak, backpack of schooltas van NOMAD iets voor jou is? Tas2Go helpt je een handje:

Functionaliteit

Design

Stevigheid

Veiligheid

Keuze

Kies voor NOMAD als:

  • Je veel op reis bent
  • Je een eerlijke prijs wilt betalen
  • Een comfortabele draagervaring wilt
  • Je de keuze wilt hebben

Het geheim van NOMAD

NOMAD brak door met de ontwikkeling van 3D Polarsoft-vulling. Deze vulling zorgde ervoor dat er lichter, compacter en betaalbaar geproduceerd kon worden. NOMAD streeft daarnaast naar een duurzame en milieuvriendelijke wereld. Alle tassen en andere artikelen worden daarom op een verantwoordelijke manier gemaakt. Dit resulteert in mooie producten die lang meegaan en erg slijtvast zijn. Met een tas van NOMAD weet je dus zeker dat je met een goed gevoel over straat kan.

De geschiedenis van NOMAD

Het Nederlandse merk werd in 1978 opgericht en specialiseerde zich aanvankelijk in slaapzakken die lang meegingen. Een paar jaar later werd deze specialisatie uitgebreid met aanvullende outdoor producten zoals tassen, tenten en reiskleding. Tegenwoordig is NOMAD een gerenommeerd reismerk waar je van op aan kan. Zeker een aanrader dus.