Ogio

Ben je op zoek naar een vlotte, stoere tas? Dan is een rugzak van Ogio echt iets voor jou. Dit Amerikaanse lifestyle-merk is een expert in het maken van toffe, ergonomische en sterke tassen. De tassen van Ogio kunnen tegen een stootje en gaan daarom langer mee dan gemiddeld. Daarnaast zien ze er ook nog eens erg modern uit en is er veel rekening gehouden met comfort. Ideaal dus.

De drie beste Ogio tassen

Ogio tassen: Feiten en cijfers

Functionaliteit

Design

Stevigheid

Veiligheid

Keuze

Kies voor Ogio als:

  • Op zoek bent naar een stoere tas
  • Een doordachte rugzak zoekt
  • Veel spullen mee moet nemen
  • Je van de hipste prints houdt

Het geheim van Ogio

Voor elke sport of andere activiteit een specifieke tas. Dat is de denkwijze van het merk Ogio. De crew van Ogio is uitermate fanatiek en is continu op zoek naar de beste oplossingen. Er heerst een uitermate goede werksfeer en dat zie je terug in het uiteindelijke resultaat. Hierdoor is Ogio een echte tassenspecialist geworden. Helaas is het merk nog relatief onbekend, waardoor veel mensen niet weten wat het merk te bieden heeft. Door de combinatie van stijl, ontwerp, functie en comfort is het aanschaffen van een Ogio zeker aan te raden.

De geschiedenis van Ogio

Ogio werd in 1987 geboren uit een speciale gedachte: Alle tassen van het merk zouden voldoen aan drie gesteld normen: De tassen zouden zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen, innovatie zou altijd een belangrijke rol spelen in het ontwerp en de functionaliteit van de tas zou voorop staan. In de loop der jaren zijn hier fantastische tassen uit voort gekomen. Tegenwoordig kan Ogio zich meten aan grote merken als The North Face en Eastpak!