Ben jij actief en hou je van een stoere uitstraling? Dan is Roxy wat voor jou! Tassen van Roxy zijn praktisch en van een hoge kwaliteit. Daarnaast stralen de tassen de stoere boardlifestyle uit; Roxy is namelijk van origine een surfmerk. De tassen zijn er in alle vormen en maten (denk aan weekendtassen en rugzakken) en hebben vrolijke, kleurige prints. Daarbij komt met de aankoop van een Roxy tas dat je ook nog eens automatisch doneert aan de Quicksilver Foundation, een fonds dat hulp biedt bij bijvoorbeeld de tsunami in Japan.

De drie beste Roxy tassen

Roxy tassen: Feiten en cijfers

Functionaliteit

Design

Stevigheid

Veiligheid

Keuze

Kies voor Roxy als:

  • Je van kleuren houdt
  • Je een goedkope tas wilt
  • Je veel spullen wilt meenemen
  • Je goed draagcomfort belangrijk vindt

Het geheim van Roxy

Sportief in combinatie met een hoge kwaliteit is de formule van Roxy. De tassen van Roxy zijn stevig, stoer en vrolijk. Ze hebben stuk voor stuk een vrolijk en strak design, wat zorgt voor een sportieve en jonge look.

De geschiedenis van Roxy

Quicksilver lanceerde het merk Roxy in 1970. Het was een merk speciaal voor actieve vrouwen. Vroeger was het merk vooral gericht op surfende vrouwen, omdat surfen in de jaren tachtig steeds meer beoefend werd door vrouwen. Tegenwoordig is Roxy een merk voor actieve en sportieve vrouwen met een jonge geest.