Shabbies Amsterdam

Hou je van een nonchalante look? Dan heeft Shabbies Amsterdam leuke tassen voor jou! Shabbies Amsterdam is een gewild merk van de ontwerper Fred de la Bretonière. Het merk wil nonchalance uitstralen door het gebruik van pure leersoorten. Hierdoor zijn de tassen van een hoge kwaliteit en erg stevig. Met een tas van Fred de la Bretonière zul je je meer jezelf voelen.

De drie beste Shabbies Amsterdam tassen

Shabbies Amsterdam tassen: Feiten en cijfers

Functionaliteit

Design

Stevigheid

Veiligheid

Keuze

Kies voor Shabbies Amsterdam als:

  • Je een echte designtas wilt
  • Je niet trendgebonden wilt zijn
  • Je een tas van Nederlandse bodem wilt
  • Je een stoere damestas wilt

Het geheim Shabbies Amsterdam

Fred de la Bretonière gebruikt verschillende leersoorten voor tassen van Shabbies Amsterdam. Dit leer zorgt voor stevigheid. Daarnaast is het soepel genoeg om mee te werken. Hoe langer je een Shabbies Amsterdam tas gebruikt, hoe mooier het leer zal worden. Hierdoor heb je dus voor een hele lange tijd plezier van deze tas!

De geschiedenis van Shabbies Amsterdam

In 1970 is Shabbies Amsterdam opgericht. De stijl van Fred de la Bretonière is al veertig jaar een begrip in de modewereld. De eenvoudige, nonchalante en robuuste ontwerpen van hem zijn ontworpen om je beter te voelen. Bij elke stap worden de tassen een deel van jezelf. Fred de la Bretonière verbindt ambachtelijke kwaliteit aan oog voor detail. Shabbies Amsterdam is gebaseerd op ontwerpen van Fred de la Bretonière.