Smaak Amsterdam

Veel BN’ers merkten Smaak Amsterdam direct na de lancering op. Trendy en tijdloos – dat is hoe de tassen van het Amsterdamse label Smaak worden beschreven. Elk seizoen komt Smaak met een verrassende collectie vol nieuwe kleuren, modellen en accessoires. Variatie staat bij Smaak hoog in het vaandel. Van klassieke handtassen tot hippe clutches, maar ook stoere shoppers; bij Smaak is het allemaal te vinden. Er zit vast ook wel iets tussen voor jou!

De drie beste Smaak Amsterdam tassen

Smaak Amsterdam tassen: Feiten en cijfers

Functionaliteit

Design

Stevigheid

Veiligheid

Keuze

Kies voor Smaak Amsterdam als:

  • Je een tas van Nederlandse bodem wilt
  • Je de tas vaak gaat gebruiken
  • Je van trendy design houdt
  • Kwaliteit belangrijk voor je is

Het geheim Smaak Amsterdam

Smaak lanceert elk seizoen met een verrassende variatie van handtassen, clutches en shoppers. Alle tassen zijn gemaakt van rundleder en zijn voorzien van luxe lichtgouden details met stevige ritsen, wat zorgt voor een prachtige kwaliteit. De ontwerpen zijn trendy maar niet gebonden aan de mode. Dit zorgt ervoor dat je voor langere tijd iets aan de tas hebt.

De geschiedenis van Smaak Amsterdam

Smaak Amsterdam is in 2010 opgericht door eigenaar André Grundmann in Amsterdam. Na de lancering van het tassenmerk wisten bekende Nederlanders het merk al snel te vinden. Sindsdien worden tassen van Smaak Amsterdam in vele winkels over heel Nederland verkocht en zijn er vier Smaak Amsterdam winkels, waarvan twee in Amsterdam, één in Den Haag en één in Rotterdam. Tegenwoordig wordt Smaak gerund door een klein, hecht team met passie voro tassen. Ondanks dat Smaak Amsterdam nog jong is, is zij hard op weg om na Nederland ook Europa te veroveren.