Vind jij het belangrijk om je dierbare spullen veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren? Dan is een tas van het Zweedse merk Thule iets voor jou. Door deze drie aspecten te combineren hebben de makers van Thule een formule bedacht die al jaren goed aansluit bij de comsument. Thule beschikt over een ruim assortiment met daarin onder andere stoere rugzakken voor mee naar school, laptoptassen voor naar het werk of een koffer voor mee op vakantie. Kortom: ben je actief ingesteld en heb je een sportieve smaak? Dan is Thule dé oplossing voor jou!

De drie beste Thule rugzakken

Thule tassen: Feiten en cijfers

Functionaliteit

Design

Stevigheid

Veiligheid

Keuze

Kies voor Thule als:

  • Je kiest voor Zweedse kwaliteit
  • Je 25 jaar garantie wilt
  • Je veiligheid belangrijk vindt
  • Een zeer stevige rugzak wilt

Het geheim van Thule

De oprichters van Thule hadden sinds het begin een roeping die door de jaren heen steeds sterker is geworden: Mensen de rest van hun leven dichter bij de wereld en hun passie brengen. Om dit de bereiken is Thule gespecialiseerd in kwalitatieve tassen in verschillende vormen en maten. Het merk richt zich voornamelijk op actieve gezinnen en enthousiaste buitenmensen en wil deze groepen helpen hun actieve leven vorm te geven. Daarnaast staan respect en zorg voor onze aarde hoog in het vaandel. Thule richt zich tegenwoordig ook op de avontuurlijke stadsmens door met handige rugzakken, reistassen en laptoptassen te komen. Bijna elke tas is tevens voorzien van een handig laptopvak en osmmige tassen zijn daarnaast voorzien van 25 jaar garantie!

De geschiedenis van Thule

Thule werd in 1942 opgericht in Malmö, Zweden en begon oorspronkelijk met het maken van producten voor Zweedse vissers. Hierna breidde Erik Thulin het assortiment snel uit en begon met de productne van ski- en dakdragers. In 1997 werd Thule de grootste dakkofferproducent ter wereld. In 2010 stortte het merk zich in de wereld van koffers en tassen. Sindsdien staat het merk bekend om tassen van hoogwaardige kwaliteit te maken met een goed oog op functionaliteit en design.