Tumi

Al meer dan 30 jaar ervaring. Dat heeft het merk Tumi in het produceren van kwalitatieve rugzakken en reistassen. Tumi richt zich met name op consumenten die vaak op reis zijn of in zakelijk verband de wereld over vliegen. Wanneer je kiest voor een tas van Tumi, ben je verzekers van een vernieuwde stijl en een karakteristieke vormgeving. Het grote voordeel van een Tumi is het ruime laptopvak. Hierdoor is je laptop altijd veilig opgeborgen en kan er niks meer gebeuren tijdens je reis. Goede voorbeelden zijn de Tumi Alpha en de Tumi Alpha Bravo.

De drie beste Tumi tassen

Tumi tassen: Feiten en cijfers

Functionaliteit

Design

Stevigheid

Veiligheid

Keuze

    Kies voor Tumi als:

  • Je een zakelijke reiziger bent
  • Bereid bent meer te betalen
  • Je voor de beste kwaliteit wilt gaan
  • Je van vele technische snufjes houdt

Het geheim van Tumi

“Er is geen product hetzelfde als die van Tumi”. Dat is wat de ontwerpers van het merk stellen. Bij het maken van een tas van Tumi wordt nauwkeurig rekening gehouden met elk detail van de tas: alles moet perfect in orde zijn. Dit is dan ook de kracht van Tumi. Elk onderdeel is even belangrijk. Daarnaast test Tumi alle tassen op maarliefst 30 verschillende onderdelen zoals draagvermogen, flexibiliteit en veiligheid. Naast alle testen is Tumi zeer innovatief en heeft een scala aan geavanceerde mogelijkheden in zijn tassen verwerkt. Zo kan je de tas makkelijk opsporen door de Tumi-tracer, zijn de tassen gemaakt van het ultrasterke tegris, wat exlusief door Tumi wordt gebruikt en het omage closure system, een rits die sterker is dan ooit tevoren. Wat wil je nog meer?! Bekijk hier alle voordelen en testonderdelen van Tumi

De geschiedenis van Tumi

Tumi werd opgericht in 1975. De naam Tumi stamt af van een Peruviaans icoon. Vanaf 1980 brak het bedrijf pas echt door. Sindsdien is het bedrijf gespecialiseerd in sterke nylontassen. De tassen zijn kenmerkend door hun zachtheid en ultra-functionaliteit. Tegenwoordig is Tumi een van de meest geavanceerde en innovatieve merken ter wereld.