Je hebt hoogstwaarschijnlijk al vaak van het merk Vans gehoord. De skateschoenen van het merk zijn de afgelopen jaren flink in populariteit toegenomen. Maar wist je dat Vans ook een collectie van hippe tassen aanbied? De naam Vans heeft een achterliggende gedachte. De V staat voor en ANS voor “Answer”. Kort gezegd: “De wortel van het antwoord”. De tassen van Vans zijn geinspireerd op de klassieke schoenen waar het merk bekend om staat. De typerende skatestijl wordt hierin doorgevoerd. De schooltassen van Vans zijn tegenwoordig erg in trek. Wat vind je bijvoorbeeld van de Vans Old School en de Vans Deana?

De drie beste Vans rugzakken

Vans tassen: Feiten en cijfers

Ben jij een echte trendsetter en houd je van de laatste snufjes? Dan is een rugzak of schooltas van Vans echt iets voor jou. Check hier onze beoordeling:

Functionaliteit

Design

Stevigheid

Veiligheid

Keuze

Kies voor Vans als:

  • Je van stevige tassen houdt
  • Variatie belangrijk voor je is
  • Een stevige rugzak wilt
  • Houdt van een hip design of print

Het geheim van Vans

Waar denk je aan als je aan Vans denkt? Juist! Hippe tassen waar je mee gezien wilt worden. Dit is dan ook het grote geheim van het skatemerk. Met zijn inspiratie uit het Amerikaanse urbanlife, zijn de tassen uitermate geschikt voor het stevigere werk. De tassen van Vans zijn, naast het feit dat ze hip zijn, erg ruim en bieden goed draagcomfort. Of je nou op zoek bent naar een stoere schooltas, een stevige tas voor mee naar je werk of een praktische tas voor op reis, bij Vans ben je aan het juiste adres. Bijkomend pluspunt: Vans Off The Wall Rugzakken staan ook nog eens bekend om hun prima kwaliteit!

De geschiedenis van Vans

Vans is een merk van Amerikaanse origine en is opgericht door de broers Paul en James van Doren. Deze heren kwamen oorspronkelijk uit: ja, Nederland. Na de oprichting in 1966 kwam de nadruk al snel in de skatesport te liggen. Vans begon zich hierdoor in de jaren ’70 steeds meer te onderscheiden van andere merken. Niet veel later werden de klassieke Vans-schoenen geboren. Hierna ging het hard met het merk en kregen ook tassen een plekje in het assortiment. Dat is maar goed ook, want de tassen van Vans zijn een must have voor liefhebbers en scholieren!