Vaude

Vaude is een modern familiebedrijf uit Duitsland die zich richt op innovatieve buitensport apparatuur. Tijdens de ontwikkeling en productie hiervan worden mens en natuur als zeer belangrijke elementen ervaren. Er wordt rekening gehouden met het milieu zonder de uitstraling en kwaliteit van de tassen die Vaude maakt te vergeten. Hierdoor kent het merk vele liefhebbers. Lijnen als de Vaude Family en de Vaude Wizard zijn vandaag de dag enorm in trek. Ben je op zoek naar een zeer complete rugzak en wil je een maximale bijdrage leveren aan het milieu? Ga dan voor een tas van Vaude!

De drie beste Vaude rugzakken

Vaude tassen: Feiten en cijfers

Waarom zou je moeten kiezen voor een tas van Vaude? Tas2Go zet belangrijke kenmerken voor je op een rijtje. Oordeel zelf!

Functionaliteit

Design

Stevigheid

Veiligheid

Keuze

Kies voor Vaude als:

  • Je een waterafstotende tas wilt
  • Het milieu belangrijk vindt
  • Ruimte wilt hebben voor al je spullen
  • Je draagcomfort belangrijk vindt

Het geheim van Vaude

De geheime formule van Vaude vindt plaats voor en tijdens het productieproces. Allereerst wordt er beel aandacht besteed aan het selecteren van de juiste, duurzame materialen voor de tassen. Deze materialen moeten onschadelijk zijn voor mens en milieu. Wanneer dit in orde is kan de fabricatie beginnen. Tijdens dit proces wordt de nadruk gelegd op de compleetheid van de tassen en het draagcomfort. Denk hierbij aan gewatteerde schouderbanden, borstriemen ter ondersteuning tijdens wandelingen en waterafstotendheid. Waar je ook heen gaat of wat voor weer het ook is: een tas van Vaude is altijd prettig en handig om mee te nemen. Vaak is er zelf nog extra ruimte voor een laptop of tablet! Wist je trouwens dat Vaude het meest duurzame merk van Duitsland is?

De geschiedenis van Vaude

Het verhaal van Vaude neemt ons 40 jaar mee terug in de tijd. De Duitser Albrecht von Dewitz stoorde zich aan onbetrouwbare materialen in de bergsport. Dit was voor hem de reden om Vaude op te richten: Stevige tassen voor bergsporters waarmee je ongehinderd naar de top kon klimmen. Door zich te richten op innovatieve en hoogwaardige productdn kon Vaude zich al snel een specialist noemen in tassenland. En niet onterrecht: Vaude is oprecht een zeer betrouwbaar merk.