X works tassen

“Een collectie neerzetten die exclusief is”. Met deze pijler verovert het Nederlandse merk X works in razend tempo de tassenmarkt. X works wordt ook wel gezien als de opvolger van het merk Cowboysbag en produceert stevige en exclusieve leren tassen voor verschillende doeleinden. Zo kan je de tassen van het merk gebruiken als schooltas, voor mee naar het werk of als eyecatcher tijdens een dagje weg. Maar waarom moet je voor een tas van X works kiezen? Tas2Go zocht voor je uit waarom je een X works tas zou moeten kopen!

De drie beste X works tassen

X Works tassen: Feiten en Cijfers

X works tas kopen? Kiezen voor een tas van X works is kiezen voor een betrouwbaar product van uitstekende kwaliteit. Om je een beter beeld te geven over wat dit merk je allemaal te bieden heeft, hebben we een aantal eigenschappen en kenmerken voor je onderzocht en op een rijtje gezet:

Functionaliteit

Design

Stevigheid

Veiligheid

Keuze

Kies voor X works als:

  • Je op zoek bent naar uitstekende kwaliteit
  • Je merk van Nederlandse bodem wilt
  • Een puur product in handen wil hebben
  • Oog voor detail belangrijk voor je is

Het geheim van X works tassen

Bij X works staat een belangrijke eigenschap centraal: het ontwerp. Bij het ontwerpen van de tassen ligt de nadruk op gevoel. De designers van X works vinden het erg belangrijk dat je je goed voelt bij je tas en dit gevoel alleen maar beter wordt als je over straat loopt. Deze gedachte resulteert in puur vakmanschap en tassen van uitstekende kwaliteit. Inspiratie en ideeën worden opgedaan in verschillende wereldsteden. X works staat daarnaast ook nog eens garant voor de kwaliteit van de damestassen. De fabriek staat in eigen land en 95% van het leer dat wordt gebruikt komt uit Nederland. Mede hierdoor wordt het nieuwe X works goed ontvangen in verschillende Europeese landen als Nederland, België, Engeland en Duitsland.

De geschiedenis van X works

X works is een zeer jong merk en bestaat pas kort. In een klein tijdsbestek hebben de ontwerpers een strakke damescollectie weten neer te zetten: een unieke prestatie. Het bedrijf zit echter niet stil en is bezig met uitbreidingen. De collectie zal de komende tijd worden aangevuld met een Premium Line en een stoere herencollectie. Van X works gaan we dus nog veel horen!