Tassen hebben verschillende kenmerken, eigenschappen en technische snufjes. Op deze pagina vind je een handig overzicht met uitleg over alle mogelijkheden omtrent tassen, rugzakken, reistassen, damestassen en laptoptassen.

TSA-slot
De afkorting TSA staat voor Transport Security Administration. Dit is een veiligheids instantie die na de aanslagen van 11 september 2011 in New York zijn opgericht om de veiligheid van de reiziger te verbeteren. Een TSA-slot is erg lastig open te breken door personen die kwaad in de zin hebben, maar kan, indien nodig wel geopend worden door medewerkers van TSA. Waar vroeger je slot werd geforceerd, kan deze nu door veiligheidsdiensten worden opengemaakt, gecontroleerd en weer netjes worden gesloten. Een TSA-slot is tegenwoordig een must wanneer je op reis gaat.

FXT Ballistic Nylon
Een speciaal geweven type Nylon. Doordat de nylon op een unieke manier wordt geweven, ontstaat er een unieke stof die ultra lang meegaat en tegen alle weersomstandigheden kan.

Tegris
Tegris is een exclusief product van tassenmerk Tumi en een Ultra sterk materiaal dat ook nog eens super licht is.

Omega Closure System
Ook een systeem van Tumi. Deze super sterke rits zorgt ervoor dat de kans op beschadigingen tot een minimum wordt beperkt.

X-brace 45
Een super lichtgewicht systeem wat ook nog eens super sterk is. Natuurlijk ook van Tumi!

Tumi Tracer
Raak je koffer nooit meer kwijt met de Tumi Tracer. Vanaf je telefoon zien waar je koffer zich bevind. Ideaal!

Lever Lock
De Lever Lock is een slimme oplossing om meer ruimte te creeren. Door de Lever Lock van Tumi te gebruiken neem je tot wel 5% meer extra bagage mee!

Durafold
Een innovatief systeem dat de randen en hoeken van tassen en koffers sterker maakt, zodat ze langer meegaan.

Secure Slide
Een moderne en veilige toepassing voor op je tas of koffer. Secure Slide voorkomt dat de rits van je tas of koffer open gemaakt kan worden of open kan schieten.