5 redenen om een kofferhoes te kopen | Tas2Go

Alle merken

Onafhankelijke vergelijking

Altijd de beste deal

De laatste trends

Passie voor tassen

5 redenen om een kofferhoes te kopen

De meeste mensen leven toe naar de momenten waarop zij op vakantie gaan. Heerlijk. Het enige wat nogal vervelend is, is dat je die zware koffer mee moet sjouwen. Gelukkig kun je het leed ook wat verzachten voor jezelf. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een kofferhoes om je koffer heen te doen. Wat zijn eigenlijk redenen om voor een kofferhoes te kiezen?

1. De koffer is beschermd tegen schade

Jouw grootste doel als kofferbezitter is uiteraard dat de koffer geen schade oploopt. Een hoes om je koffer kan bijdragen aan het behalen van dit doel. Door de hoes om de koffer heen te doen is de koffer niet alleen beter beschermd tegen deuken wanneer ermee wordt gegooid, het beschermt ook nog eens tegen krassen op je koffer. Zo blijft deze extra lang mooi en kun je er lang van genieten.

2. Je herkent hem zo als hij op de band ligt

De meeste mensen vinden het vervelendste aan een vliegreis het zoeken van je koffer op de band. De meeste koffers lijken op elkaar en iedereen heeft zich verzameld om de band. Door te kiezen voor een hoes om je koffer is de kans groot dat jij jouw koffer meteen herkent wanneer deze de band op komt draaien. Zo kun je hem dus meteen pakken en kan je snel weg van dat vliegveld om lekker van je vakantie te genieten.

3. De koffer is beschermd tegen diefstal

Dieven verzamelen zich nog weleens op vliegvelden. Een koffer bevat vaak naast kleding spullen van waarde als laptops en andere elektronica. Dieven willen dus nog weleens een koffer stelen. Vaak kiezen zij dan voor saaie, onopvallende koffers omdat het simpelweg niet erg opvalt wanneer deze wordt gestolen. Door een hoes om je koffer heen te doen valt jouw koffer automatisch een stuk meer op waardoor de kans klein is dat een dief deze zal stelen.

4. Het ziet er gewoonweg heel leuk uit

Zo’n enorme (vaak zwarte) koffer heeft niet een heel leuk aanblik. Het is saai. Koffers zijn vaak dan ook gewoon praktisch van aard. Een hoes zorgt ervoor dat een koffer helemaal opfleurt. Zo is je koffer niet alleen praktisch, maar ook nog eens een heel leuk accessoire.

5. Het schept orde, handig met familie onderling

Wanneer je met veel mensen reist, is het soms nogal onduidelijk van wie welke koffer is. Door een hoes om je koffer te doen of door te kiezen voor bijvoorbeeld een koffer met foto zorg je ervoor dat iedereen weet welke koffer bij wie hoort.

 

Een kofferhoes kopen kan dus heel erg handig zijn. Het heeft een beetje een suf imago, maar is een goede investering. Daarnaast is het kopen van een hoes vaak niet zo’n hele dure investering, want een kofferhoes goedkoop vinden is vaak helemaal niet zo een lastige opgave. Heel veel plezier op vakantie!

Tas2go
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld