Over

Tas2Go.nl is in 2016 opgericht om iedereen die op zoek is naar een nieuwe tas te helpen bij het maken van de beste keuze die aansluit bij je wensen. Of dit nou een rugzak, laptoptas, reistas, damestas of een specifiek merk is, wij van Tas2Go.nl zijn van alle markten thuis. We vergelijken niet alleen prijs en kwaliteit, maar richten ons ook op de andere belangrijke eigenschappen van een tas en het uiteindelijke doeleinde waarvoor je de tas aanschaft. Dit alles gebeurt op een onafhankelijke, eerlijke manier. Het is dan ook onze missie om zo veel mogelijk mensen te ondersteunen bij het maken van de allerbeste keuze.

Ook geven we je leuke tips en ontwikkelingen op het gebied van tassen. Door te schrijven over verschillende innovaties, handigheden en andere ontwikkelingen ben je altijd volledig op de hoogte.

Tas2Go.nl werkt samen met verschillende webshops die de levering van je tas op zich zullen nemen. Hierdoor heb je je nieuwe tas eenvoudig binnen enkele klikken besteld en snel in huis. Door middel van onze samenwerking streven we ernaar om jou als bezoeker van A tot Z te begeleiden!

Waarom Tas2Go?

  • Inspirerend
  • Het beste advies
  • Onafhankelijke vergelijking
  • De laatste trends
  • Passie voor tassen

Contact opnemen

We helpen je graag! Heb je vragen of suggesties? Stel deze dan via het onderstaande contactformulier:

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht