Portemonnee

Een portemonnee is een accessoire wat je altijd bij je hebt. Of je je portemonnee nou gebruikt voor naar je werk, op vakantie of tijdens een dagje shoppen, het is belangrijk dat je je geld en pasjes altijd goed en veilig kan opbergen. Portemonnees zijn er in verschillende soorten en maten, waardoor er erg veel te kiezen is. Welk soort portemonnee je nodig hebt hangt af van hoeveel je er in kwijt wilt en voor welk doel je de portemonnee gaat gebruiken. Je smaak speelt natuurlijk ook een belangrijke rol! Een portemonnee online bestellen is gemakkelijk en snel. Tas2Go heeft de drie populairste portemonnees van dit moment voor je op een rijtje gezet:

Top 3 beste portemonnees

Welke portemonnee moet ik kopen?

Portemonnees zijn in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Bij het maken van je keuze is het belangrijk om rekening te houden met een aantal eigenschappen die je zelf belangrijk vindt:

Gebruik

Is je nieuwe portemonnee voor alledaags of algemeen gebruik? Ga dan voor een grotere en stevige portemonnee die lang mee gaat. Portemonnees van leer zijn erg slijtvast en blijven daarnaast erg lang van mooie kwaliteit. Ook hebben deze portemonnees vaak een handige ritssluiting waardoor er ondanks de grootte niks uit kan vallen. Ook hebben deze portemonnees vaak meerdere handige opbergvakken, zodat je al je geld en pasjes makkelijk kan ordenen. Neem je je portemonnee mee op vakantie? Kies dan voor een slim model dat licht is en niet opvalt. Vaak kan je deze portemonnees onopvallend in je broekzak verstoppen en heeft niemand door dat je met geld op zak loopt. Ideaal!

Inhoud

Wil je veel spullen in je nieuwe portemonnee kwijt kunnen? Kies dan voor een wat grotere portemonnee met verschillende vakken. Hier kan je behalve je geld en pasjes ook andere benodigdheden in kwijt, zoals een spiegeltje of een waardebon. Ben je van plan je portemonnee alleen voor geld en pasjes te gebruiken en vind je het belangrijk dat je portemonnee makkelijk in je broekzak past? Kies dan voor een dunner, kleiner model.

Smaak

Tot slot is het natuurlijk belangrijk om rekening te houden met je smaak. Portemonnees zijn in veel verschillende kleuren en motieven te koop, dus kies een merk dat goed bij je past!

Pasjeshouders

De laatste jaren worden pashouders of pasjeshouders steeds populairder onder de Nederlandse bevolking. Een pasjeshouder is een portemonnee die alleen bedoeld is om pasjes in op te bergen. Munt en briefgeld passen hier dus niet in. Pasjeshouders zijn zeer geschikt voor de moderne consument die graag alles met de pinpas betaalt. We hebben de drie handigste pasjeshouders voor je op een rijtje gezet:

Top 3 beste pasjeshouders

Portemonnee of portefeuille?

Veel mensen vragen zich af wat het verschil is tussen een portemonnee en een portefeuille. Een portemonnee werd vroeger voornamelijk gebruikt voor het opbergen van muntgeld, terwijl men in de portefeuille papiergeld en andere waardevolle documenten zoals bonnetjes en cheques bewaarde. Tegenwoordig hebben we steeds meer pasjes en steeds minder contant geld bij ons, waardoor de portemonnee en de portefeuille langzaam samen zijn gevoegd tot een alomvattende portemonnee waarin je al je geld en pasjes veilig kan opbergen.