5 redenen waarom vintage tassen zo hip zijn | Tas2Go

Alle merken

Onafhankelijke vergelijking

Altijd de beste deal

De laatste trends

Passie voor tassen

Vijf redenen waarom u moet kiezen voor een vintage tas

Vintage accessoires zijn tegenwoordig erg populair. Ze doen het verleden als het ware herleven, bij elke outfit die je draagt. Vaak denken mensen echter dat vintage accessoires ouderwets zijn. Het tegendeel is echter waar, en dat wordt duidelijk zodra u voor een dergelijke accessoires kiest.

 

Vooral vintage tassen zijn erg in trek, en dat heeft verschillende redenen. Als u uw look een vintage toets wil geven, dan is het belangrijk dat u weet wat de voordelen van een vintage tas zijn.

Een degelijke tas maakt ongetwijfeld deel uit van een complete outfit. Waarom zijn vintage tassen nu zo een goed idee?

1. Vintage bags zijn stijlvol

Het kan niet ontkend worden dat vintage bags erg stijlvol zijn. Ze worden immers allang niet meer als ouderwets bestempeld. Integendeel, ze worden vaak afgewisseld met moderne outfits om een opvallend effect teweegbrengen. De contrasterende kleuren en de geometrische vormen maken een anders nogal zaaide outfit meteen wat leuker.

2. Een vintage tas is in verschillende formaten verkrijgbaar

Daarbij komen dergelijke tassen in verschillende formaten. Of u nu op zoek bent naar een ruime tas voor een casual gelegenheid, of u uw formele outfit eerder wil afwerken met een stijlvol tasje, kiezen voor vintage is altijd en goed idee omdat de mogelijkheden uitgebreid zijn.

 

3. Een vintage tas is vaak niet zo duur

Vervolgens zijn dergelijke tassen helemaal niet zo duur. U kunt dan wel geen extreem lage prijzen verwachten, maar vaak heeft u wel kwaliteit voor een relatief lage prijs. In veel gevallen komt dat omdat de tas tweedehands is. Natuurlijk is de kwaliteit dan nog altijd goed, en het oude karakter draagt meestal zelfs bij aan de look van uw accessoire.

 

4. Vintage is van goede kwaliteit

Hoewel er dus heel wat oudere modellen zijn die als vintage kunnen doorgaan, zijn de meeste vintage tassen nieuw. Hun uitstraling heeft dan wel iets ouder, ze worden van stevig materiaal gemaakt en bieden dus ook kwaliteit. Die kwaliteit in combinatie met een oude look, maakt immers juist dat dergelijke tassen zo populair zijn.

 

5. Vintage bags van bekende merken

Ten slotte kunt u bij de zoektocht naar een vintage model zeker zijn van een groot aanbod aan bekende merken. Van Chanel tot Louis Vuitton, allemaal zijn het vooraanstaande merken die vintage modellen aanbieden.

 

Kiest u voor zo’n tas, dan kunt u daarbij ook nog eens rekenen op een lagere prijs. Het is geweten dat accessoires van dergelijke merken elke outfit een niveau hoger tillen.

 

Wilt u op een formele of informele gelegenheid extra opvallen dankzij een authentieke noot? Dan is kiezen voor een vintage tas een vanzelfsprekende beslissing.

 

De beste vintage tas voor uw outfit

Vintage heeft ongetwijfeld aan populariteit gewonnen de laatste decennia. Een vintage tas is een van de beste accessoires voor zij die een sobere outfit een extra dimensie willen geven. Het uitgebreide aanbod en de betrouwbare kwaliteit maken een kijkje in het uitgebreide aanbod aan tassen zeker de moeite waard.

Tas2go
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld