Met deze tips wordt je de beste trainer in Pokémon Go! - Tas2go

Alle merken

Onafhankelijke vergelijking

Altijd de beste deal

De laatste trends

Passie voor tassen

Met deze tips wordt je de beste trainer in Pokémon Go!

Het is de hype van dit moment: Pokémon Go! Overal om je heen zie je mensen gewapend met hun smartphone over straat lopen en de kans is groot dat je zelf ook op Pokémon-jacht bent geweest.

 

Als je de Pokédex helemaal wilt voltooien, is het belangrijk dat je met de goede voorbereiding op weg gaat en efficiënt te werk gaat. Hieronder vind je een aantal tips om een succesvolle trainer te worden!

1. Een goed begin is het halve werk

Ga goed voorbereid op pad! Met een goede tas en een volle powerbank kan je gegarandeerd een tijdje zonder stroom zitten en andere benodigdheden meenemen. Er zijn diverse handige tassen voor je avontuur verkrijgbaar.

 

De Victorinox Almond is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor zowel je powerbank, eten, drinken en andere benodigdheden. Ideaal dus! Ben je nieuwsgierig naar meer handige tassen? Klik dan hier.

2. Weet waar je moet zoeken

Het is natuurlijk een gezonde optie om alle straten van je woonplaats af te lopen op zoek naar die ene Charizard of Blastoise, maar zou het niet veel makkelijker zijn om te weten waar deze Pokémon zich schuilhouden en welke kant je op moet lopen? Het lijkt onmogelijk, maar het kan!

 

De website PokéVision leest de API van Pokémon Go en kan je hierdoor vertellen welke Pokémon er op dit moment bij jou in de buurt zijn! Dit bespaart je een hoop tijd en is ook nog eens effectief!

3. Speel slim

Hoe verder je in het spel komt, hoe hoger de Pokémon zijn die je tegenkomt. Het is dus belangrijk om snel te levelen. Maar hoe doe je dit nou? Simpel! Zorg dat je alle Weedles, Caterpies en Pidgeys die je tegenkomt vangt en bij je houdt. Deze 3 Pokémon kosten namelijk maar 12 candy om te evolueren.

 

Wacht tot je 60 Pokémon kan evolueren en zet een Lucky Egg aan. Op deze manier kan je in en half uur op zijn minst 60.000 XP verdienen. Succes met levelen!

Tas2go
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld