Dit zijn de handigste fietstassen voor op je fiets - Tas2go

Alle merken

Onafhankelijke vergelijking

Altijd de beste deal

De laatste trends

Passie voor tassen

Dit zijn de handigste fietstassen voor op je fiets

Je ziet ze bijna elke dag als je onderweg bent naar school, je werk of als je op vakantie bent: fietstassen. Eigenlijk vallen ze helemaal niet meer op omdat je er zo aan gewend bent. Sterker nog: misschien heb je zelf ook wel fietstassen op je fiets. Maar wist je dat er enorm veel verschillende fietstassen verkrijgbaar zijn die je aan je fiets kan hangen? In dit blog vind je de leukste en handigste fietstassen voor op je fiets.

Enkele en dubbele fietstassen

Dit is de klassieker onder te fietstassen en de variant die je vrijwel het meest ziet: de enkele of dubbele fietstas die aan je bagagedrager hangt. Deze fietstassen zijn zeer geschikt voor het vervoeren van zware spullen van a naar b, bijvoorbeeld de boodschappen die je hebt gedaan. Dat scheelt een hoop gewicht aan je schouders of aan het stuur!

Lowrider fietstassen

Deze variant van de fietstas gaat net als de dubbele fietstas aan de bagagedrager. De lowrider fietstas is speciaal ontwikkeld voor, je raad het al, lowrider fietsen. Deze modern uitziende fietstassen zijn vaak ook nog eens waterdicht. Zeker een aanrader.

Stuur fietstassen

De naam verraadt het al: deze fietstassen hang je aan je stuur. Deze fietstassen zijn vaak erg licht van gewicht en waterafstotend. Handig is ook dat ze meerdere vakken hebben waarin je spullen kan opbergen. Deze tassen zijn dus erg aan te raden voor de fanatieke fietser die langere afstanden aflegt. Je kan dit natuurlijk ook combineren met een van de andere fietstassen in dit blog.

Zadel fietstassen

Dit is een relatief kleine, maar zeer praktische fietstas. Deze fietstas past onder het zadel. Je neemt er kleine spullen in mee zoals een gereedschapssetje of bandenplakspullen mocht je onderweg pech krijgen. Erg handig voor als je spullen wilt meenemen maar je rugzak thuis wilt laten.

Frame fietstassen

Ooit van gehoord? Dit is waarschijnlijk de meest onbekende fietstas op de markt, maar wel een hele praktische. Je kan deze fietstassen gemakkelijk op elke fiets bevestigen met klittenband of riempjes. Een ander groot voordeel is dat deze fietstas nooit in de weg zal zitten tijdens het fietsen. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar, dus haal je hart op.

Kinder fietstassen

Ook je kinderen hoeven niet jaloers te zijn als jij de show steelt met je fietstassen. Voor kinderen zijn er namelijk ook genoeg leuke fietsassen te krijgen. Deze fietstassen zijn voorzien van reflectie. Handig als je kind in het donker fietst. Ook is er voldoende ruimte voor een slot zodat de fiets goed vastgezet kan worden.

Wat is jouw favoriete fietstas?

Heb je jouw favoriete fietstas al gekozen? Waarschijnlijk niet, want het aanbod is enorm. Holland Bikeshop heeft een groot aanbod aan verschillende fietstassen, dus neem eens een kijkje!

Tas2go
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld