Handbagage afmetingen: Goed voorbereid het vliegtuig in!

Alle merken

Onafhankelijke vergelijking

Altijd de beste deal

De laatste trends

Passie voor tassen

Handbagage afmetingen: Goed voorbereid het vliegtuig in!

Het maken van een stedentrip of korte vakantie is de laatste jaren steeds populairder geworden. Door de opmars van goedkope luchtvaartmaatschappijen als Ryanair en Easyjet is het daarnaast mogelijk om goedkoop naar de plaats van bestemming te vliegen. Ook nemen steeds meer mensen

Tegenwoordig stijgen er steeds meer prijsvechters op en wordt het steeds populairder om alleen een handbagage tas of koffer mee te nemen op een stedentrip of korte vakantie. Veel mensen weten echter niet wat de maximale afmetingen zijn voor je handbagage reistas of koffer. Tas2Go.nl heeft de afmetingen van alle populaire budget-maatschappijen voor je opgezocht en in een handig overzicht bij elkaar gezet:

AfmetingenHandbagage

Altijd op safe spelen?

Wil je voorkomen dat je koffer of reistas niet mee het vliegtuig in mag als handbagage en wil je onbezorgd kunnen boeken bij de goedkoopste maatschappij? Kies dan voor een handbagage koffer die je bij elke maatschappij mee aan boord mag nemen. Deze tassen of koffers hebben de afmeting 55 x 35 x 20 cm. Bekijk onderstaand het aanbod van deze allround-afmeting!

Tas2go
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld