Hockeytassen - Vind de beste hockeytas | Tas2Go.nl

Alle merken

Onafhankelijke vergelijking

Altijd de beste deal

De laatste trends

Passie voor tassen

Hockeytassen: soorten tassen en goede merken

Zonder een hockeytas is het lastig om al je hockeyspullen mee te nemen naar de club. Er zijn talloze verschillende soorten hockeytassen. De twee volgende modellen worden gebruikt door de meeste hockeyers:

Sticktassen
In deze hockeytassen kan je vaak alleen je stick en eventueel een bitje of sleutel kwijt in een klein vakje. Ook heb je grotere sticktassen met meerdere vakken. In de grote sticktassen is een van voor de stick zelf en in de andere vakken kan je schoenen of hockeykleding kwijt.

 

 

Rugzakken / Bowling Bags
In een hockey rugzak of bowling bag heb je genoeg ruimte om alles mee te nemen wat je wil. Het heeft de vorm van een normale rugzak. In sommige gevallen zit er een aparte vorm in voor de hockeystick.

Stoere hockeytassen van Adidas

Met een hockeytas van Adidas ben je verzekerd van een mooi en sportief design en een kwalitatief goede tas. Van het merk Adidas zijn verschillende soorten tassen: stickbags en backpacks.

 

Het mooie van alle Adidas hockeytassen is dat er aan ruimte geen gebrek is: voor je stick, schoenen, bitje, scheenbeschermers en zelfs je gezichtsmasker is er genoeg plek in een hockeytas van Adidas.

BA0394_1-300x300

Hockeytas met printje van Brabo

319.95000.010.1-300x300

Kies je liever voor een schoudertas om je hockeyspullen in mee te nemen? Dan is een hockeytas van Brabo een goede optie. De Brabo hockeytassen staan bekend om de goede kwaliteit en diversiteit in het design.

 

Wanneer je een hockeytas met een leuk printje wil, is het zeker de moeite waard om een tas van Brabo te overwegen. Naast schoudertassen heeft Brabo ook sticktassen en rugtassen.

Functionele Osaka hockeytassen

Osaka is in Nederland een van de populairste merken onder de hockeytassen. Het merk staat bekend om hun stijlvolle en minimalistische design wat ook nog eens heel erg functioneel is.

 

Osaka heeft hockeytassen in alle kleuren, voor iedereen is er wel iets moois te vinden. Er is een groot aanbod aan hockeyrugzakken en sticktassen. Daarnaast biedt Osaka ook veel kinderhockeyrugtassen aan.

Osaka-Pro-Tour-Modular-XL-Stickbag-Zwart-300x300

Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie hockeytassen van andere merken verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan de merken Dita, Grays en Reece. Benieuwd naar alle merken hockeytassen? Klik dan hier om snel te ontdekken welke merken er nog meer zijn en wat ze te bieden hebben.

Tas2go
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld