Cowboysbag

Het concept lijkt zo makkelijk: Een grote tas van leer met veel ruimte voor al je spullen. Hier speelde het eerst onopvallende merk Cowboysbag slim op in. Er was behoefte aan dit idee en daarmee een echte voltreffer. Vandaag de dag groeien de verkoopcijfers van Cowboysbag dan ook enorm. De modellen van het merk zijn praktische en herkenbaar, waardoor de tassen ook nog is erg multifunctioneel inzetbaar zijn! De modellen variëren van damestassen tot laptoptassen.

De drie beste Cowboysbag tassen

Cowboysbag tassen: Feiten en cijfers

De damestassen en laptoptassen van Cowboysbag worden gemaakt van het beste leer. Dit is duidelijk terug te zien in het eindresultaat. Onderstaand hebben we de belangrijkste eigenschappen van de tassen een rapportcijfer gegeven:

Functionaliteit

Design

Stevigheid

Veiligheid

Keuze

Kies voor Cowboysbag als:

  • Je laptop stijlvol wilt vervoeren
  • Je een premium merk uit Nederland wilt
  • Je stijlvol en chique voor de dag wilt komen
  • Je een mooie leren tas zoekt

Het geheim van Cowboysbag

Wat is nou het geheim van Cowboysbag? De makers hebben een passie voor leren producten. Sinds de oprichting is er gewerkt met het allerbeste leer, waardoor de kwaliteit van de producten steeds beter is geworden. Deze kwaliteit wordt gecombineerd met de grote hoeveelheid ruimte die de tassen bieden. Door de extra vakken en de handige indeling, kan je ongelofelijk veel spullen meenemen. Daarnaast kom je ook nog eens goed voor de dag met deze tas.

De geschiedenis van Cowboysbag

Cowboysbag werd in 1980 opgericht in Amsterdam en heet eigenlijk Cowboysbelt. De eerste jaren werden er alleen leren riemen vervaardigd, Toen dit een succes werd, kwamen hier tassen, portemonnees en handschoenen bij. Sinds de lancering van de innoverende Cowboysbag is het merk al lang niet meer alleen in Nederland verkrijgbaar, maar ook in andere delen van de wereld zoals Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië, Oceanië en de rest van Europa!