Herschel

Je ziet ze steeds vaker: De classy tassen van Herschel. Dit merk is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een must-have onder de tassen. Herschel was een klein dorpje in Canada waar Schotse gelukzoeker Peter Cornmac en zijn vrouw neerstreken. De naam van dit kleine gehucht was in 2009 de inspiratie voor kleinzoon Jamie Cornmac om het merk Herschel Supply Co. Op te richten. De kracht van Herschel zit hem in het dagelijkse gebruik. De tassen zijn gemaakt om elke dag comfortabel te kunnen dragen, waar je ook heen gaat. Herschel biedt verschillende collecties, van rugzakken naar weekendtassen.

De drie beste Herschel rugzakken

Herschel tassen: Feiten en cijfers

Wat maakt Herschel nou zo goed? We hebben gekeken naar de verschillende eigenschappen van Herschel tassen en hebben hier een cijfer aan gehangen. Hierdoor kan je zien waar de krachtige eigenschappen van Herschel liggen en waarom je voor een tas van Herschel zou moeten kiezen.

Functionaliteit

Design

Stevigheid

Veiligheid

Keuze

Kies voor Herschel als:

  • Je een betaalbare tas zoekt
  • Je voor een coole retro-look gaat
  • Je houdt van stevige materialen
  • Je wilt opvallen op school of studie

Het geheim van Herschel

De mensen van Herschel streven naar de optimale draagervaring. Er wordt daarom elke dag gewerkt aan het verbeteren van het comfort van de tassen. De banden gaan door de gewatteerde voering bijvoorbeeld niet striemen bij langdurig gebruik. Herschel’s kracht zit hem dus in het bieden van de ultieme ervaring aan de drager.

Naast het hoge comfort, vind Herschel de kwaliteit van de tassen ook erg belangrijk. Er wordt gewerkt met de beste materialen en dat is terug te zien in het uiteindelijke resultaat. De tassen van Herschel staan ook bekend om hun retro- en tijdloze design. Een must have!

De geschiedenis van Herschel

Herschel is een relatief jong merk. Na in 2009 te zijn opgericht door Jamie Cornmac, wordt er sindsdien elke dag vanuit Vancouver gewerkt aan toffe designs en nieuwe modellen. Eigenlijk kunnen we stellen dat Herschel nog een van de jongere merken is in de tassenwereld, maar door zijn unieke stijl en oog voor detail nu al een begrip is geworden.