Myomy

Wil je naast een mooie leren tas ook nog eens bijdragen aan een betere wereld? Dan passen de tassen van Myomy bij jou. Dit vernieuwende merk gaat hand in hand met fair-trade producten. Door zich te richten op een eerlijke manier van handel en unieke producten, heeft Myomy een nieuwe markt aangesneden die veel mensen aanspreekt. Het mooie is daarbij dat Myomy van Nederlandse origine is. Het merk wil samen met de consument de wereld tot een betere plek maken. “Let’s do good”

De drie beste Myomy tassen

Myomy tassen: Feiten en cijfers

Hoe zit het nou eigenlijk met de kwaliteit van Myomy. Draagt het duurzame beleid ook daadwerkelijk bij aan goede, sterke tassen? Het antwoord is ja. De tassen zijn van een verassend goede kwaliteit. Daarnaast richt dit merk zich met name op het design. Myomy tassen zijn een must-have voor tassenliefhebbers:

Functionaliteit

Design

Stevigheid

Veiligheid

Keuze

Kies voor Myomy als:

  • Je fairtrade handel belangrijk vindt
  • Een super trendy tas wilt
  • Houdt van zeldzaam tijdloos design
  • Een uit ambacht vervaardigde tas wilt

Het geheim van Myomy

De tassen van Myomy worden geproduceerd door lokale ambachtsmensen. Dit wordt gedaan in fair-trade werkplaatsen. Hierdoor is je tas gegarandeerd van goede, eerlijke afkomst. Het leer van de tassen komt van dieren die een goed leven hebben gehad bij lokale, boerenfamilies. Het geheim van Myomy is eigenlijk: Eerlijkheid duurt het langst. De tassen worden daarnaast gemaakt in samenwerking met Nederlandse designtalenten. Hier hebben we nog veel van te verwachten!

De geschiedenis van Myomy

Myomy is een jong merk en is in 2007 opgericht als Nederlands Modemerk. De introductie van de Paperbag werd meteen een groot succes op de internationale markt. Sindsdien is Myomy bezig met een uitstekende profilering, die we de komende jaren alleen maar groter zullen zien worden.