Tips om de Nijmeegse Vierdaagse succesvol uit te lopen | Tas2Go

Alle merken

Onafhankelijke vergelijking

Altijd de beste deal

De laatste trends

Passie voor tassen

Zo wandel je zonder problemen de Nijmeegse Vierdaagse uit!

Over een week is het dan eindelijk zover: Nijmegen en omstreken maakt zich op voor de 100e editie van de Nijmeegse Vierdaagse. Veel Nederlandse wandelliefhebbers lopen deze klassieke wandeltocht mee en willen ‘m natuurlijk ook met succes uitlopen. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Maar zo ver hoeft het niet te komen! Met de juiste voorbereiding en de juiste spullen kan je een heel eind komen.

 

Tas2Go heeft een aantal tassen op een rijtje gezet die zeker van pas zullen komen tijdens deze unieke wandeltocht:

1. Multifunctionele rugzak

Een veel voorkomende gezicht tijdens de Vierdaagse zijn wandelaars met tas op hun rug. Dit is erg handig om water en snacks in mee te nemen, maar zorgt ook voor problemen.

 

Zo wordt er vaak geklaagd over rugklachten, een bezweette rug en het op- en afdoen van de rugzak. Met de Camelbak Alpine Fourteener. Deze rugzak is speciaal gemaakt voor sportieve activiteiten zoals lange fiets- en wandeltochten.

 

De Camelbak is voorzien van een ingebouwd waterreservoir die via een slang aan de rugzak bevestigd is. Hierdoor kan je tijdens het lopen gemakkelijk water drinken. Ideaal! Een bezweette rug is met deze tas ook verleden tijd. Door het speciaal ontwikkelde rugnet houdt u uw rug droog tijdens de Vierdaagse.

2. Lichte heuptas

Wanneer je helemaal geen rugzak wilt dragen tijdens je wandeltocht, maar toch wat spullen bij de hand wil hebben, is het aanschaffen van een heuptas een prima alternatief. 

 

Een heuptas is erg licht en zal niet in de weg zitten tijdens de tocht. Ook heb je je spullen veilig opgeborgen en is er eventueel plek voor een flesje water. Deze kan je onderweg naar de finish natuurlijk bijvullen!

 

De Camel Active Journey is een heuptas die zeker aan te raden is. Deze tas beschikt namelijk over meerdere vakken, zodat je je spullen goed kan opbergen en snel weer bij de hand hebt. Dit voorkomt bijvoorbeeld ook dat je moet graaien om iets te pakken wat je op dat moment nodig hebt.

Tas2go
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld