Papieren tasjes en katoenen tasjes: een goedkoop en duurzaam alternatief! - Tas2go

Alle merken

Onafhankelijke vergelijking

Altijd de beste deal

De laatste trends

Passie voor tassen

Papieren tasjes en katoenen tasjes: een goedkoop en duurzaam alternatief!

Zo langzaam als plastic vergaat, zo vlot verdwijnt het uit de winkels. Iedereen wordt steeds meer bewust van de milieuvervuilende eigenschappen van plastic tassen. Consumenten waarderen het dan ook steeds meer wanneer jij als retailer papieren tasjes meegeeft bij een aankoop. Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor papieren tassen of zelfs katoenen tasjes. Heb je een eigen bedrijf? Ontdek dan nu de mogelijkheden om een uniek papieren of katoenen tasje te ontwerpen voor jouw bedrijf!

Papieren tasjes

Het is niet zo gek dat steeds meer retailers voor papieren tasjes kiezen, want het gebruik van papieren tassen heeft veel voordelen. Het is namelijk niet alleen duurzamer en goedkoper dan plastic tassen. Door de ruime keuze in maten, papiersoorten en kleuren kun je en tas ontwerpen die volledig bij jouw bedrijf past. Door een papieren tas te laten bedrukken met je eigen logo of slogan wordt het papieren tasje meer dan een tas alleen. Het wordt uniek promotiemateriaal! Daarnaast is papier als productiemateriaal goedkoper dan plastic waardoor je ook nog eens geld bespaart.

Katoenen tasjes

Tegenwoordig zijn katoenen tasjes of tote bags niet meer weg te denken. Je ziet ze overal waar je komt: op het werk, in de stad en in de supermarkt. Katoenen tassen worden vaak gebruikt als kleine boodschappentas, want het is makkelijk mee te nemen in een tas of jaszak. Een absolute reclametopper dus wanneer jouw logo hierop staat. Door het vele gebruik en de luxe uitstraling van de tote bag kiezen veel bedrijven hiervoor. Voor een extra luxueus element kun je je product verpakken in vloeipapier.

Papieren en katoenen tassen voor in de winkel, tijdens evenementen en op beurzen

Papieren draagtassen en tote bags kun je gebruiken op verschillende momenten. Zo kun je ze gebruiken als verpakkingsmateriaal voor je verkochte producten. Maar heb je er al aan gedacht om ze weg te geven tijdens evenementen en op beurzen? Tassen met jouw logo vormen een unieke goodiebag. Door te kiezen voor een katoenen tas maak je een statement naar je klanten. Vaak worden deze tote bags nog lang gebruikt, wat weer interessant is voor jou.

Verzenddozen

Ook komt het steeds vaker voor dat producten online verkocht worden. Vaak wordt de bestelling verzonden in een plastic verzendzak. Voor meer stevigheid en een persoonlijke touch kun je de plastic verzendzak verruilen voor verzenddozen met jouw eigen logo erop.

Ontdek de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Ontdek het assortiment papieren tassen, katoenen tasjes en tote bags van F&F en ontwerp vandaag nog een originele tas voor jouw bedrijf.

Tas2go
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld