Het schooljaar begint weer! 5 hippe schooltassen! | Tas2Go

Alle merken

Onafhankelijke vergelijking

Altijd de beste deal

De laatste trends

Passie voor tassen

Het schooljaar begint weer! 5 hippe nieuwe schooltassen!

De zomervakantie is al weer een aardig eind op weg en dat betekent dat het nieuwe schooljaar snel in zicht komt. Voor velen is dit het moment om de eerste voorbereidingen te treffen en alle nodige schoolspullen in te slaan. Grote kans dat je een nieuwe schooltas nodig hebt. Tijd voor de vijf hipste schooltassen van aankomend schooljaar!

1. Eastpak Padded Pak’r

We trappen de top 5 af met een klassieker: De Eastpak Padded Pak’r. Deze rugzak van het Amerikaanse merk is al jaren mateloos populair onder zowel jongens als meisjes. 

 

De Padded Pak’r is in vele soorten kleuren en prints verkrijgbaar, zodat er altijd wel een model tussen zit die bij jouw smaak past. Een ander bijkomend voordeel is dat de tassen verrassend ruim zijn, waardoor je ruimte hebt voor al je schoolboeken en etui. 

 

Eastpak heeft daarnaast veel vertrouwen in het stevige ontwerp van deze schooltas en bied daarom levenslange garantie!

2. Vans Realm

Een goed alternatief op de Padded Pak’r is de kleurrijke Realm van het populaire skatemerk Vans. Deze vlotte schooltas is een goede keuze voor de beginnende middelbare scholier en zal zeker positief opvallen in de klas. 

 

De Vans Realm is daarnaast verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en patronen, waardoor de keuze ruim is! De Realm is ook nog eens verassend betaalbaar en daarmee een prima keuze voor het nieuwe schooljaar.

3. Eastpak Pinnacle

Ben je op zoek naar een ruimere schooltas waar meer boeken en schoolbenodigdheden inpassen? Dan is de Eastpak Pinnacle de rugzak voor jou. 

 

De Pinnacle is een comfortabele en praktische rugzak uit de Authentic serie van het Amerikaanse merk. Het grote voordeel van deze tas zijn de twee grote hoofdvakken. Hierdoor kan je je spullen goed sorteren. Deze schooltas heeft daarnaast ook nog een verassend voorvak mar handige opbergmogelijkheden voor etui, potloden en pennen. 

 

Kies je voor ruimte en een lange levensduur? Kies dan voor de Eastpak Pinnacle.

4. Herschel Retreat

De nummer vier van deze top 5 is redelijk nieuw in tassenland, maar is in korte tijd mateloos populair geworden. En dit is zeker niet onterecht! 

 

De Herschel Retreat is een unieke tas in zijn soort en zeer geschikt voor mee naar school. Een voordeel van de Retreat is het ruime vak, waar naast veel ruimte voor schoolboeken er ook een speciaal vak voor je laptop of tablet is. 

 

Wanneer je kiest voor de Herschel Retreat heb je ook nog eens de keuze uit 11 verschillende kleuren en prints!

5. Eastpak Delegate

De laatste must have schooltas voor aankomend jaar is weer een Eastpak. De Eastpak Delegate is een praktische schoudertas die geschikt is voor zowel jongens als meisjes.

 

De tas heeft een groot hoofdvak waar ruimte is voor boeken, laptops en tablets. In de twee kleinere vakken onder de klep van de tas is er daarnaast voldoende ruimte voor kleinere spullen als een rekenmachine of de oplader van je laptop. 

 

De Eastpak Delegate is daarnaast verassend betaalbaar en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Een echte aanrader dus!

Tas2go
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld