Vijf redenen waarom Tweka de beste badkleding heeft voor mee in je koffer - Tas2go

Alle merken

Onafhankelijke vergelijking

Altijd de beste deal

De laatste trends

Passie voor tassen

Vijf redenen waarom Tweka de beste badkleding heeft voor mee in je koffer

Als de zon schijnt begint het strandgevoel te kriebelen. Heerlijk: Het zand tussen je tenen en een warme bries over je zongebruinde huid. Je staat te popelen om je koffer of reistas in te pakken. De voorpret begint met het uitkiezen van nieuwe badkleding, zoals een mooi badpak of bikini voor de dames en een fijne zwembroek voor de heren. En waar kan je dat nou beter vinden dan bij Tweka? Dit zijn de vijf belangrijkste redenen waarom je deze zomer bij Tweka moet zijn!

1. Tweka heeft elk seizoen de nieuwste modellen

Hoewel het bedrijf al ruim honderd jaar bestaat, zijn de modellen zeker niet gedateerd. De Beach Collectie van het komende lente en zomerseizoen heeft onmiskenbaar veel flair. Tweka’s felle kleuren en originele modellen zorgen er voor dat jij helemaal in stijl naar het strand of het zwembad gaat.

2. De zwemkleding van Tweka gaat wel tachtig keer langer mee dan andere merken

De modellen uit de Pool Collectie van Tweka zijn gemaakt van 100 procent Carvico polyester. Dit materiaal is super chloor-bestendig, behoudt zijn vorm en gaat wel tachtig keer langer mee dan badkleding van andere merken. Je hoeft je geen zorgen te maken dat jouw badkleding na een paar keer zwemmen doorschijnt: Carvico polyester is ’s werelds beste techno performace materiaal. De modellen uit de Beach Collectie zijn hier van gemaakt.

3. Tweka heeft ook corrigerende badpakken en prothese badpakken

Tweka vindt het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt in hun badkleding. Daarom heeft Tweka een breed aanbod in corrigerende badpakken. Ook heeft Tweka speciale badpakken voor vrouwen met een borstprothese. Tweka is één van de weinige merken in Nederland die deze speciale badpakken aanbiedt.

4. Tweka wordt verkocht in twintig winkels en heeft een fantastische webshop

Naast het feit dat Tweka een overzichtelijke webshop heeft, wordt het merk in twintig Nederlandse winkels verkocht. De professionele verkopers van Tweka geven je graag online en offline advies. Als je via internet bestelt, betaal je (bij een bestelling van 20 euro of meer) geen verzendkosten. Bestel je voor 15.00 uur? Dan kun je de volgende dag al genieten van je badkleding. Past het niet of ben je niet tevreden over het model? Retourneren is geen probleem.

5. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Tweka is een oerhollands kwaliteitsmerk. De badkleding van Tweka gaat jarenlang mee. Kwaliteit hoeft echter niet altijd duur te zijn. Zeker op de ‘sale’ en het ‘outlet’ gedeelte van de website vindt je al voor enkele tientjes prachtige badkleding.

 

Kortom; er zijn veel redenen om een kijkje te nemen op de geweldige site van Tweka. Maak jezelf vandaag nog blij met een nieuw zwemtenue.

Tas2go
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld