Vijf voordelen van een aluminium koffer | Tas2Go.nl

Alle merken

Onafhankelijke vergelijking

Altijd de beste deal

De laatste trends

Passie voor tassen

Vijf voordelen van een aluminium koffer

Met vakantie gaan is het leukste wat er is. Elke vakantie start je een nieuw avontuur. Een goede voorbereiding van je reis is dan ook heel belangrijk. Om te beginnen is het handig om de perfecte reiskoffer mee te nemen. Je hebt keuzemogelijkheden genoeg. Zoveel mogelijkheden dat je reiskoffer perfect past bij jouw vakantie, binnen je budget en volledig volgens jouw smaak kan gekozen worden.

 

Een degelijke koffer is een must voor wie met vakantie gaat. Het is belangrijk dat hij duurzaam is, kwalitatief, niet te zwaar en brandveilig. Kies daarom voor een aluminium koffer. Deze koffer heeft het allemaal en heeft daarnaast nog heel wat andere voordelen. Tas2Go zet ze voor jou op een rijtje.

1. Kies voor een stevige koffer

Omdat je bagage tijdens het reizen heel wat te verduren krijgt, is het goed om voor een robuste, stevige koffer te kiezen. Een aluminium koffer kan tegen een stootje. Het is het materiaal nummer 1 voor een stevige reiskoffer. Je hoeft niet bang te zijn dat je kledij op de bagageband terecht komt.

2. Een lichtgewicht met alleen maar voordelen

Luchtvaartmaatschappijen stellen zeer strenge eisen wat het formaat en gewicht van je koffer betreft. Een koffer aluminium is stevig maar voelt toch ook licht aan. Een lichte koffer is in de eerste plaats zeer handig. Daarnaast verlies je geen extra gewicht aan het materiaal van je reiskoffer. Je kan bijgevolg die extra bikini in je bagage stoppen.

3. Ga voor duurzaam

Luxe koffers in aluminium zijn misschien wat duurder maar ze zijn duurzamer. Je zal een aluminium ko veel langer kunnen gebruiken in vergelijking met koffers in andere materialen. Aluminium roest niet, trekt niet krom en is daarbij ook onderhoudsvriendelijk.

4. Reis in stijl

Aluminium bagage heb je in verschillende afmetingen. Er bestaat ook een luxe aluminium koffer trolley variant. Welk type je ook kiest, dit soort koffer straalt luxe uit. Hij is stijlvol en elegant. Kortom je mag ermee gezien worden en iedereen zal hem gezien hebben. Daarnaast is een aluminium koffer ook erg modern. Met een handige app wordt je bagagelabel zo op het scherm van je koffer gezet. Handig!

5. Denk aan het milieu

Aluminium is een metaal. Het kan eindeloos worden gerecycleerd. Daar bovenop kost de recyclage weinig energie en daarmee draag jij bij aan een betere wereld. Met deze koffer bescherm je dus niet alleen je eigendommen, maar ook de planeet!

Koffers bestaan in verschillende afmetingen, kleuren en materialen. De meest stoere, populaire en robuste koffer die stevigheid uitstraalt, is die in aluminium. Hij is ideaal voor elk type reis omdat zijn stevige buitenkant bestand is tegen onder andere temperatuurwisselingen. Hij beschermt zelfs bij hoge luchtvochtigheid. Veel plezier op vakantie!

Wil je meer weten over aluminium koffers? Op Travelbags vind je meer informatie over deze stevige koffers!


Tas2go
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld